Aici ai posibilitatea de a învăța cum să intri în lumea incredibilă a tranzacționării pe piața sporturilor, un nivel avansat de pariere, în care poți atrage șansele în favoarea ta pentru a obține profit.

Știu că ești un fan al pariurilor sportive și că nu poți renunța la ele deși realizezi că este o pierdere de timp și de bani. De aceea, aici ai posibilitatea să afli cum să obții venituri constante dacă asimilezi informațiile necesare și ești disciplinat.

„Trading-ul” nu este pentru toți. O să depindă în mare măsură de capacitatea fiecăruia de a înțelege și de a pune în practică tot ce a învățat. Eu știu cel mai bine de ce este nevoie la început pentru că am trecut prin asta, așa că mă poți contacta oricând pentru informații suplimentare.

Te voi ghida pas cu pas în drumul tău către un nou stil de pariere, ce are șanse mult mai mari de a-ți aduce câștiguri.

Este important să parcurgi toți pașii – de preferat în această ordine și să revii oricând simți nevoia, pentru a asimila cât mai bine informațiile. Aceștia trebuie studiați cu cât mai multă atenție și nu doar citiți pentru a-i bifa, altfel te păcălești singur. Este foarte utilă și documentarea individuală, internetul fiind plin de informații care te vor ajuta să devii mai bun.

Numai după ce ești convins că ai înțeles foarte bine și ai pus în practică ceea ce este scris, atunci va fi momentul să treci la următorul pas.

Să nu crezi că imediat ce vei citi o singură dată aceste instrucțiuni vei începe să ai câștiguri care să te facă să nu mai mergi la serviciu. Nu, lucrurile nu funcționează așa. Îți va trebui timp pentru a te acomoda cu termenii, pentru a dobândi ceva experiență cu tranzacționarea, pentru a-ți forma o mentalitate de câștigător și pentru a trage singur o concluzie privind strategiile favorite și miza plasată, după ce-ți analizezi propria statistică.

Când ai ajuns la nivelul dorit, vei avea nevoie de alte sfaturi mai importante referitoare la tranzacționarea pe Betfair și destinația sumelor de bani câștigate, ce ar trebui investite în alte moduri.

Dacă reușești să treci testul final, te aștept într-un grup restrâns, iar împreună vom tranzacționa la un nivel avansat. Însă asta nu se va întâmpla curând. Ai răbdare și învață, fă profituri mici, dar constante și uită de vechile obiceiuri în care plasai bilete cu cote uriașe pentru o îmbogățire rapidă.

Succes!

Close Menu