Acasa Evoluția

Evoluția

de Cristi
evolutia

EVOLUȚIA

Frustrarea

Ești pasionat de pariuri sportive? Îți place să urmărești meciuri de fotbal sau de tenis și să pariezi pe acestea? Vrei să trăiești din această activitate? Dacă răspunsul tău este „da”, însă ai realizat că au trecut câțiva ani de când tot pariezi și nu ai câștigat mai nimic…înseamnă că avem foarte multe în comun.

În această situație m-am aflat și eu în urmă cu câțiva ani. Visam ca majoritatea prietenilor mei că nu trebuie să îmi găsesc un loc de muncă stabil atâta timp cât mă pricep la pariuri. Dar nu a fost așa. După ce am început să îmi țin o evidență la final de lună, mi-am dat seama că mai mereu eram în pierdere, indiferent ce strategii „magice” descopeream pe internet.

Eram foarte frustrat. Pierdeam foarte mult timp analizând meciuri, urmărind informații de ultimă oră și studiind echipele de start. Toate acestea ca să văd cum mă scotea o cotă de 1.20, un penalty ratat sau un arbitru „corupt”. Orice meci nu îmi ieșea, îl consideram blat…

Revelația

În anul 2008, nu-mi mai amintesc cu exactitate în ce mod (probabil tot căutând diferite strategii pe internet), am descoperit Betfair Exchange. Era o perioadă în care erau la modă Bet365, Bwin și bet-at-home, așa că am privit Betfair cu scepticism. Informațiile despre aceasta erau limitate la acea vreme. O bursă de pariuri…pariuri exchangeback & lay…ce or mai fi și astea?!

După foarte multe ore de studiat pe internet, am realizat potențialul imens al acestei burse de pariuri. Îmi amintesc că nici nu am dormit în noaptea aceea. Vedeam în fața ochilor atâtea posibilități de a face bani din ceea ce îmi plăcea… Parcă aș fi găsit o comoară.

Întodeauna m-am gândit că jocurile de noroc, printre care și pariurile, au un singur câștigător…cel care le organizează. Dacă nu ar fi fost așa, de ce s-au deschis atât de multe case de pariuri? Ce bine o fi să câștigi mereu…

Citind explicațiile pariurilor exchange, am reușit să înțeleg într-un final ce înseamnă pariul lay. Parcă îmi și amintesc ca și cum ar fi fost ieri: „Să zicem că tu ești casa de pariuri. Un parior vine la tine și vrea să mizeze 10$ că Manchester United va câștiga meciul. Vă înțelegeți la cota de 1.80 pentru victoria acestei echipe. Astfel că, dacă Manchester United câștigă meciul, tu (casa de pariuri) trebuie să-i dai pariorului 18$, reprezentând miza lui de 10$ și profitul de 8$. Dacă Manchester United nu câștigă meciul, tu rămâi cu miza pariorului.”

Știu că a trebuit să citesc explicația de câteva ori. Rămăsesem cu gandul că eu am posibilitatea să fiu casa de pariuri!

Progresul

Viața este frumoasă și merită trăită, indiferent de obstacolele peste care treci. Te poți bucura de un meci de tenis de calitate sau de un meci de fotbal spectaculos fără să pariezi. Sunt multe alte aspecte care te pot face fericit.

Eu însă eram convins că Betfair Exchange avea un potențial uriaș pentru mine. Se asemăna cu o bursă de valori, unde investitorii tranzacționau în funcție de informațiile deținute.Nu trebuia decât să fiu un pic mai inteligent decât majoritatea pariorilor. Să cumperi ieftin și să vinzi scump.

Însă am aflat că defapt eu făceam partea din acea majoritate. Obiceiurile mele de parior clasic își spuneau cuvântul. Nu făceam altceva decât să pariez fără vreun plan concret. Erau aceleași jocuri de noroc.

Am descoperit strategia Lay the Draw. Mi s-a părut simplă și am început să o folosesc. Trebuia doar să pun împotriva egalului și să dau cashout când se înscria un gol. Dar „jucătorul” din mine ieșea iar la iveală și continuam să mă bazez pe hazard, pe ceea ce credeam eu că se va întâmpla. Nu închideam pariul pentru că profitul era cam mic și sigur nu se mai dau goluri. Nu mai urmăream scorul și speram să nu se termine egal la final. Pariam dublu la meciul următor. Și uite așa se ducea bancă după bancă…

Pe internet începuseră să apară diferite servicii plătite care să te învețe să tranzacționezi pe Betfair. Încăpățânarea și orgoliul meu îmi spuneau că sunt bun și că a fost doar o greșeală, nu am nevoie de astfel de servicii. Auzi tu…să mă învețe ei!?

După multe alte tentative, am luat o pauză de câteva luni. Am reușit să-mi pun gândurile în ordine și mi-am dat seama că nu eu am inventat apa caldă.

Trebuie să recunosc că am avut nevoie de sfaturile unor profesioniști, care să fi trecut deja prin acest proces și care să mă poată ajuta. Informațiile disponibile publicului larg pe diferite site-uri gratuite, pe forumuri de profil și pe youtube erau insuficiente sau depășite.

Acesta a fost primul serviciu plătit la care am apelat. Pentru că mi s-a părut cel mai bun? Nu. Ci pentru că orgoliul și zgârcenia din mine l-a ales pe cel mai ieftin.

Sistemul lui John este disponibil cu o plată unică și vizează piața de scoruri corecte. Scriemi-mi pe pagina de contact și îl poți primi cu un preț mult mai mic.

Acesta mi-a trimis și un tabel excel în care să-mi țin evidența meciurilor jucate. Însă normal că nu l-am ascultat. Eu căutam profitul la final de lună, nu să completez un tabel cu meciuri. Aveam câștig dacă la finalul lunii aveam banca mai mare decât cea cu care începusem. Simplu!

Ce profit am obținut de pe urma sistemului Assured Soccer Profits?

Păi crezi că mi-am putut da seama? Evident că nu m-am putut abține să joc doar sistemul lui și am mai pus eu bani pe câte ceva „sigur”, care mi-a redus banca. Însă, cred că am fost pe pierdere cu sistemul.

Dacă sistemul este profitabil?

Sunt convins că da. Doar că mai contează și cine îl aplică. Spun asta pentru că o mare parte dintre cei care eram înscriși obțineau profituri constante.

Chiar dacă eu nu am reușit să obțin câștiguri la acea vreme cu această strategie, a fost un mare pas înainte. Am învățat că trebuie să țin cont de lichiditatea pieței, cum sunt corelate cotele între ele, cum evoluează cotele scorurilor corecte în timpul meciului și că pariurile exchange pot fi profitabile.

Cred că este serviciul de pe urma căruia am învățat cel mai mult. Steve și Kevin și-au dat tot interesul pentru educarea începătorilor și au instruit mulți investitori până ce aceștia au ajuns profesioniști. Eu nu s-au bazat doar pe strategii, ci au articole despre orice aspect ce ține de tradingul pe Betfair Exchange. Acest site este conceput pe modelul celor doi, diferența fiind că Betcash este gratuit.

Goal Profits este disponibil prin plata unei cotizații lunare. Eu am fost membru al acestora mai bine de doi ani de zile.

Poate că într-o lună poți citi tot ce este pe site, însă informațiile pe care ți le poate furniza forumul membrilor și chat-ul în care sunt tranzacționate meciuri în fiecare zi, nu ți le mai poate oferi nimeni după ce închei colaborarea cu ei.

Mai important de atât, Steve și Kevin au conceput o statistică care îți spune cu o acuratețe deosebită procentajele unui eventual eveniment. Cred că această opțiune a lor m-a făcut să rămân atât de mult timp membru.

Pe lângă faptul că pentru prima dată am început să am profit constant în fiecare lună, am trecut printr-o schimbare radicală. De atunci am început să țin o evidență a tuturor meciurilor pe care le pariez. Am învățat despre mindset și managementul banilor. Am testat multe strategii și am început cu adevărat să înțeleg pariurile exchange.

Alte servicii plătite

După ce am început să înțeleg destul de bine tradingul, iar profitul era constant, a trebuit să trec la nivelul următor. Maximizarea profitului. Să storc fiercare tranzacție de bani cât mai mult posibil.

Astfel că am apelat la servicii precum Rebel Betting și Bet Burger. Dar și la intrumente de trading care să îmi ușureze munca și să reducă timpul de pariere, precum Geeks Toy sau Bet Angel

O să vorbesc despre acestea într-un articol dedicat fiecărui serviciu.

Pentru cei nerăbdători o să vă explic pe scurt.

Bet Burger oferă Value Bets atât înainte de meci, cât și live. Îți recomand să-ți creezi cel puțin un cont gratuit aici – Bet Burger pentru că îți oferă meciuri cu valoare fără cost, dar până în 1% valoare.

Rebel Betting oferă atât Value Bets, cât și Sure Bets. De asemenea, mai au și servicii de pariuri clasice plătite, iar statisticile lor sunt pe profit în fiecare lună. Însă mie nu-mi plac pariurile clasice și nu le recomand

BetBurger | Arbs service

Value bets – pariu oferit de o anumită casă de pariuri al cărui cotă este mai mare decât media tuturor cotelor oferite pe piață

(exemplu: cota medie pentru victoria lui Chelsea este 1.70, însă la Unibet cota este de 1.90)

Sure bets – pariul care mie îmi place cel mai mult și cu care mi-am început cariera; este o combinație de pariuri pe cote contradictorii care îți aduc un profit indiferent de rezultat

(exemplu: Victorie Halep @ 2.10, Victorie Williams @ 2.10)

Geeks Toy sau Bet Angel sunt instrumente cu care să pariezi pe Betfair Exchange. Poți seta mize drill, poți alege când să deschizi și când să închizi pariurile și multe altele, totul fiind automat, fără să stai în fața laptopului.

Pentru promoții despre toate aceste servicii, te rog să îmi lași un mesaj în secțiunea contact.

Voi face tot posibilul să obțin de la dezvoltatorii acestor produse oferte ca pentru noi, românii.

Buy Now!

Concluzia

Dacă știam de la început câte voi învăța de pe urma acestor profesioniști, aș fi apelat la ajutorul lor înainte să îmi bat joc de banii pe care îi tot depuneam în contul Betfair. Aș fi ieșit mult mai ieftin. Dar mai bine mai târziu, decât niciodată.

Toate detaliile despre serviciile menționate anterior, dar și despre sure bets și value bets, vor fi publicate în curând pe acest site.

Dacă aș vrea să rămâi cu ceva de pe urma acestui articol, ar fi să ții minte cele două diferențe importante care deosebesc pariurile exchange de cele clasice:

  • nu contează ce consideri tu că se va întâmpla în acel meci; matematica este cea care decide câștigătorul;
  • dacă nu intri într-un meci cu scopul de a închide pariul, nu ești cu nimic mai diferit decât un parior.

Sper ca acest articol să-ți fie folositor și să te ajute în obținerea profitului mult dorit. Îți reamintesc că este important să mă contactezi înainte de a achiziționa un anumit produs. Este numai spre binele tău. Poți risca să fii limitat de către casele de pariuri. În plus, ai ocazia să cumperi produsele la un preț mult mai bun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More