Acasa Biletul Zilei

Biletul Zilei

de Cristi

Proiectul „Biletul Zilei” este unul dintre cele mai importante și interesante proiecte furnizate de Betcash.

Tipsterii noștri analizează în fiecare zi oferta disponibilă și identifică oportunitățile cele mai bune de pe piață pentru a crea biletul zilei. Fiecare selecție este justificată, iar cotele sunt alese astfel încât să reprezinte valoare pentru parior.

În urma combinației de talent în alegerea evenimentelor și inspirația de moment, iese Biletul Zilei, cel mai jucat de bilet de întreaga comunitate Betcash, uneori cu meciuri de fotbal, dar si cu meciuri de tenis.

Miza recomandata

Noi nu recomandăm o anumită sumă de bani care să fie pariată pe Biletul Zilei. Fiecare parior trebuie să-și gestioneze propriul buget în funcție de banii pe care și-i permite să îi piardă. Tot ce îți putem recomanda este să nu existe diferențe mari între mizele plasate de la o zi la alta, ci să respecți un anumit procent fix din bancă, de aproximativ 2-5%.

De exemplu, daca ai o banca de 3000 RON, recoomandam sa joci intre 60 RON si 150 RON pe bilet. La inceput, pana iti gasesti stilul potrivit, este mai bine sa incepi mai conservator cu 2-3% din banca pe pronostic, dupa care poti creste treptat. Este important sa nu depasesti 5% din banca, pentru a nu fi afectat foarte mult de o serie negativa.

Te sfătuim să citești articolul despre Managementul Banilor la pariuri sportive. Te va scuti de multe frustrări, te asigur si te va ajuta in a deveni profitabil!

Nu există o anumită cotă prestabilită și nici nu recomandăm să compuneți vreodată un bilet în acest mod, pentru că vă va obliga „să mai adăugați un meci”.

Iar de regulă, se întâmplă ca acel meci să nu fie câștigător și să pierdem tot biletul. De asemenea, nu există nici un număr minim sau maxim de evenimente pe bilet. Pentru noi, mai importantă este valoarea biletului și, implicit, valoarea adusă pariorului care îl plasează.

Dacă nu-ți sunt pe plac toate recomandările noastre, îți poți alcătui propriul bilet și să păstrezi doar pronosticurile cu care ești de acord. 

In general e bine sa nu joci foarte multe meciuri pe un bilet, pentru ca marja casei de pariuri iti va reduce considerabil sansele sa fii profitabil pe termen lung. 

Despre Academia Betcash

Academia de Pariuri Betcash este cunoscută pentru seriozitatea și transparența de care dă dovadă în permanență. Pariorul are acces în orice moment la statistica proiectulu, astfel încât să-și facă propria părere. Toate biletele și meciurile pariate in proiectul Biletul Zilei se regăsesc în postările de pe website, precum și pe canalul de Telegramgrupul de Facebook și Pagina de Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More