Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 24 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 24 MAI

de Cosmin Tataru

Am inteles ca va place sa mergem pe clasic, asa ca astazi am facut acest lucru si am jucat un meci batraneste de 3+ si 5 meciuri de solist mari din aceasta zi de miercuri. Tu ce parere ai despre ele ? Le bifam ?

Campiona merge la Brighton pentru un duel in care se anunta ca vom vedea multe goluri,

Din Finala cupei Romaniei vor merge pe Sepsi ca isi va adjudeca din nou cupa.

Real Madrid,Villareal, si Sevilla au nevoie de victorie intr-un final de campionat incins pe toate fronturile in Spania si eu zic ca isi vor castiga meciurile pentru ca sunt echipele mult mai experimentate.

Din Liga 3 o sa merg pe mana celor de la Resita ca au invatat din greselile din sezonul trecut pentru baraje de promovate si vor castiga categoric duelul de pe terenul celor de la Filiasi.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More