Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 27 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 27 MAI

de Cosmin Tataru

Dupa cele 3 meciuri de la POMANA ZILEI, au mai venit inca 6 meciuri la BILETUL ZILEI, meciuri pe care le consider foarte bune din handbal si in care am incredere ca isi vor acoperi liniile de goluri si noi le vom lua banii pentru a ca iesit o cota frumoasa de 24.5 cu bonusul inclus.

Din Spania mizez si pe duelul Anaitasuna – La Rioja unde incredere mea vine din stitul de joc al oaspetilor, un joc cu multe goluri iar gazdele sunt convins ca vor intra in jocul lor si vom vedea minim 61 de goluri marcate.

Din Franta feminin mizez pe duelul Metz – Chambray, un meci unde gazdele vor fara instructie cu echipa vizitatoare si unde vor oferi un spectacol frumos fanilor in ultimul meci al sezonului.

Din Germania o sa joc si duelul Hamburg contra celor de la Kiel, un duel mai tare decat o arata cotele unde Kiel este o echipa foarte buna si are nevoie sa castige acest duel pentru a mai face un pas in dorinta lor de a spala ratarea Final Four cu un titlu in Bundesliga dar Hamburg este o echipa foarte buna mai ales pe teren propriu unde marcheaza mult iar Kiel trebuie sa o faca si mai mult pentru a obtine victoria iar eu consider ca linia de 59.5 goluri o sa fie acoperita lejer.

Tot din Germania dar la feminin mizam pe duelurile Metzigen contra campionei la goluri si pe care am prins mereu cand am jucat, evident Bietigheim si Dortmund contra celor de la Leverkusen un alt meci care promite un spectacol de zile mari si linia este foarte decenta si de aceea vom miza pe ele.

Ultimul duel pe care am mizat vine din Ungaria unde FTC mereu a facut spectacol in acest sezon pe teren propriu cu multe meciuri de peste 70 de goluri iar pentru azi o linie decenta de 62.5 pe care eu am decis sa mizez.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More