Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 28 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 28 MAI

de Cosmin Tataru

Si la biletul zilei am fost foarte aproape ieri, unde Metz ne-a rezolvat la un gol iar la La Rioja o repriza de toata jena a stricat tot, doar ca astazi nu avem destul material la handbal pentru a crea ceva bun asa ca am migrat spre fotbal un vom juca pe 6 echipe care au nevoie de victorie si consider ca o vor obtine, de unde a iesit o cota foarte decenta de 20 din aceste 6 meciuri.

Incepem evident cu meciurile din liga 1 si duelul pentru locul 3 intre Craiova si CFR unde care s-a incurcat a pierdut sansa daca cealata scoate un rezultat pozitiv si cum ambele meciuri se disputa la aceesi ora sunt convins ca ambele isi vor castiga partidele contra a doua echipa care si-au obtinut rezultate in acest sezon, una titlul de campioana si una doar ce a castigat cupa Romaniei.

Din Premier League mizam pe Everton deoarece a ajuns sa fie la mana ei pentru a ramane in Premier League dupa un sezon de cosmar.

Din Italia Verona are nevoie ca de aer de aceasta victoria astazi pentru a oferi cadou locul ei de retrogradare celor de la Spezia iar faptul ca joaca pe teren propriu cu fanii in spate nu trebuie sa le pasi gresiti.

In Bulgaria Ludogorets are un duel la distanta pentru titul de campioana cu CSKA Sofia, cealalata CSKA, nu cu care joaca azi si a jucat si miercuri in finala cupei unde menajand o parte din titulari Ludogorets a reusit sa castige cupa si acum lupta pentru a face eventul.

Din Olanda Ajax are nevoie de o victorie pentru a nu risca sa piarda si locul 3 dupa un sezon de cosmar si sunt convins ca se vor concentra si vor castiga meciul pentru a nu sta la mana rezultatelor.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More