Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 9 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 9 IUNIE

de Cosmin Tataru

Atata de aproape si totusi departe de scopul nostru dupa ce Magdeburg ne-a dezamagit ieri pe final de meci unde am avut putine goluri si nu am putut bifa linia de goluri, iar astazi am ales sa joc un meci pe speciale la tenis un handbal, dar nu pe goluri ca de obicei.

Din tenis vom miza pe acelasi duel echilibrat dintre Casper Ruud si Alexander Zverev iar la aceasta categoria vom miza pe faptul ca norvegianul nu va da 2 asi in primul set, un set care il vad de tatonare cumva care se va termina rapid iar Zverev un jucator inalt si care returneaza aprope tot pe zgura sunt convins ca nu o sa primeasca 2 asi.

Din handbal am decis sa pariem pe victoria celor de la Veszprem care pare ca s-au trezit la realitate dupa primul meci jucat la Szeged si au dat de pamanat cu adversarii in meciul 2 dar acum joaca din nou in arena celor de la Szeged iar avand in vedere loturi echipelor si miza care este munca de un sezon sunt convins ca echipa mult mai buna si mai experimentat sa va impune

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More