Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 31 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 31 MAI

de Cosmin Tataru

Ce ati crezut ? ca nu o sa avem pomana zilei astazi ? nu exista asa ceva in zilele in care avem meciuri de handbal pe care consideram ca merita sa mizam asa ca v-am pregatit 2 meciuri bune, intre echipe care ne-au bagat bani multi sezonul acesta in buzunar.

Proaspata finalista din European League isi disputa meciul din campionat ramas contra celor de la Torrelevega iar la cum ii cunosc pe cei de la Granollers vor intra foarte slab in meci deoarece e greu sa pierzi o finala si sa joci la nivel maxim urmatoarul meci iar oaspetii sunt o echipa care marcheaza mult iar de aceea aceasta linie de 63.5 e foarte buna avand in vedere stilul ambele echipe si momentul meciului.

Din Danemarca mizam pe clasic duel pentru primul loc intre Aalborg si GOG un duel care in Liga Campionilor a fost adjudecat de GOG dar acum in campionat consider ca Aalborg va avea un cuvant greu de spus si vom vedea un meci cu multe goluri ca mai toate meciuri disputate de ambele formatii unde principala lor arma este atacul foarte rapid si in viteaza unde marcheaza extrem de multe goluri iar de aceea sunt convins ca si astazi vom vedea la fel de multe goluri ca de obicei si vom bifa fara emotii pronosticului.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More