Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 8 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 8 IUNIE

de Cosmin Tataru

Pomana zilei de astazi revine la un meci de handbal pe care o sa il bifam fara emotii, asigur de asta.

Meciul de astazi o sa fie duelul dintre Magdebrug si Stutgart unde Magdeburg lupta pentru titul dar sansele lor sunt minime si sunt convins ca scopul lor principal este sa nu mai se accidenteze nici un jucator pentru duelul din Liga Campionilor de saptamana viitoare, si de aceea vor face ce stiu mai bine, atacuri rapide si nu vor baga osul in apare pentru ca nu merita in acesta situatie si vine cel mai important meci din istoria clublului saptamana viitoare iar Stutgart doar ce a scapat de emotii retrogradarii si vine cu ganduri de vacanta la Magderburg asa ca acest pariu ca sa vedem 62 de goluri mi se pare ca poate sa iasa fara emotii.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More