Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 14 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 14 IUNIE

de Cosmin Tataru

Pentru categoria POMANA ZILEI, o sa mergem pe pronosticul meu favorit in sezonul de iarba si care este cel mai usor de bifat, iar pentru azi vine impreuna cu o cota de 1.75 la un meci foarte echilibrat, cel putin pe hartie.

Cu un parcurs foarte bun in acest an dar fiind o mare dezamagire in sezonul de zgura cehul Jiri Lehecka se va duel intr-un duel al serviciul foarte bun cu americanul Frances Tiafoe iar eu sunt convins ca in acest meci vom vedea minim 23 de game-uri indiferent daca vom vedea 2 sau 3 seturi, din punctul meu de vedere aceasta linie o sa fie acoperita foarte usor.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More