Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 3 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 3 IUNIE

de Cosmin Tataru

Dezamagire mare ieri in Ungaria dupa ce Veszprem a facut cel mai prost meci din acest sezon din punctul meu de vedere, dar sa trecem la ziua de astazi unde v-am pregatit 2 meciuri care mi se par top si nu cred ca vom avea emotii ca sa bifam biletul.

Pai cum altfel decat sa incepem biletul decat cu fratii nostri de la Granollers ca pare o echipa rupta in 2 unde nu exista conceptul de aparare, ci doar atacul unde marcheaza fara numar dar si primeste la fel de usor iar cota pentru 63 de goluri este senzationala din punctul meu de vedere unde vad ca pot ajunge si la 70 de goluri lejer.

Al doilea meci pe care vreau sa mizez este meciul din Portugalia intre Madeira si Porto unde vom avea un meci deschis ca toate unde Porto a jucat si unde goluri s-au marcat lejer iar astazi ca adversar vor avea o echipa Madeira care marcheaza foarte mult, in special acasa.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More