Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 10 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 10 IUNIE

de Cosmin Tataru

Pentru pomana zilei unde ieri, evident acelasi Ruud ne-a executat si de aceea pentru azi o sa merg pe 2 meciuri de handbal doar ca de data asta nu pe goluri deoarce nu sunt meciuri ca sa imi placa la goluri asa ca vom avea 2 solistii in care am mare incredere.

Primul este finala cupei din Franta intre Montpellier si Nantes care se va juca pe teren neutru la Paris iar favorita mea este Nantes care are un lot mult mai puternic si un joc peste Montpellier din toate punctele de vedere iar cota este imensa avand in vedere acest lucru din punctul meu de vedere.

Al doilea meci este meciul decisiv pentru titlul din Danemarca unde echipa mult mai buna si mai experimentat, Aalborg a reusit sa aduca finala in meciul 3 pe teren propriu unde sunt absolut convins ca va face un meci la fel de bun ca cel de la Gog si se va impune fara emotii fiind echipa mult mai valoroasa din toate punctele de vedere.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More