Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 10 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 10 IUNIE

de Cosmin Tataru

Macel, mare macel a fost la meciul RUUD – Zverev motiv pentru care ne-a scos ambele proiectul de baza ca pomana zilei si totul sau nimic dar pentru azi am gasit 2 speciale de top pe care le consideram 2 pasi la acest proiect si in care am mare incredere ca le vom bifa usor.

Vom juca sub 2.5 asi in meci pentru Muchova si sub 1.5 brekuri facute de Muchova in primul set, unde nu o vad pe Muchova sa reziste la prima sa finala de grand Slam in fata lui Swiatek, mai ales pe zgura, unde Swiatek a dominat si batut fara drept de apel pe toate adversarele de la Roland Garros din ultimii ani asa ca Muchova care se va afla in premiera in fata primei sale finale o sa fie total depasita de miza jocului iar Swiatek o sa o spulbere.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More