Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 11 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 11 IUNIE

de Cosmin Tataru

Pentru astazi revenim la speciale din tenis si pe un pariu cu care am mai castigat saptamana aceasta cand am mizat iar astazi sunt convins ca vom prinde la fel de usor.
Novak Djokovic isi doreste sa faca astazi exact ce a facut Rafael Nadal anul trecut cand a jucat cu Casper Ruud in finala, adica sa defileze si sa fie singur pe teren si sa se impuna fara probleme in fata unui adversar care este bun pe zgura dar sa fim serioasi ca nu este la nivelul celor 2, iar experienta sunt convins ca isi va spune cuvantul iar Nole va castiga destul de usor in special ajutat de serviciul foarte bun iar linia de 73.5 de mingi castigate pe primul serviciul este una pe care nu o putem rata.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More