Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 11 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC – 11 IUNIE

de Cosmin Tataru

Vom miza si aici tot pe un pariu special la meciul Nole vs Rudd iar pariul este unul logic avand in vedere jucatorii si linia pe care o avem la acest pariu.

Nole este unul din cei mai buni jucatori la retur iar dat fiind faptul ca meciul se desfasoara pe zgura in mod normal el nu va primi 7 asi nici daca joaca 5 seturi, nu 3 sau 4 maxim seturi asa cum prevad eu iar ca sa Ruud sa dea 7 asi trebuie sa serveasca perfect iar el nu este nici Karlovic nici Isner iar Djokovic in meciuri cu atata miza este focusat la maxim si va pune aprope toate mingile inapoi iar pe care nu le va putea returna sunt convins ca macar le va atinge iar ca sa dea Ruud 7 asi mi se pare de domeniul fantasticului asa ca am mega incredere in acest pariu ca il vom bifa.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More