Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 2 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 2 IUNIE

de Cosmin Tataru

Ieri v-am oferit 3 meciuri bonus pe handbal care au iesit fara emotii dar pe care eu am zis ca le-as fi jucat la pomana zilei, doar ca vreau sa fac o zi de pauza la proiect pentru ca mereu ne-am tot impotmolit la pasul 3 asa ca de azi o luam de la capat din nou si va propun 2 meciuri foarte interesate unde consider ca le putem prinde fara emotii.

In Franta avem mare duel pentru primul loc si titul de campioana intre PSG si Nantes, doua echipe de goluri care marcheaza gol dupa gol si care au un stil identic cu repuneri in viteaza si atacuri rapide fara a pierde mult timp in atacul pozitional si de aceea consider ca linia de 65.5 goluri chiar daca pare mare o vom acoperi fara mari emotii la ce atacuri au ambele echipe.

In Ungaria avem finala campionatului doar ca aici se joaca in sistemul 2 din 3 meciuri intre echipele din Szeged si Veszprem, 2 echipe care au jucat de multe ori in acest sezon intre ele in toate competiitle iar goluri nu au lipsit si deja echipele se cunosc foarte bine motiv pentru care vom miza pe minim 64 de goluri in acest duel pe teren celor de la Szeged unde din punctul meu de vedere, echipa mai buna este Veszprem si isi va impune jocul mult mai rapid si vom vedea multe goluri in aceasta partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More