Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 4 IUNIE

POMANA ZILEI BETCASH – 4 IUNIE

de Cosmin Tataru

Deci pentru azi avem 2 meciuri pe care din punctul meu de vedere nu avem cum sa le pierdem la acesta categorie, indiferent ca urmariti sau nu POMANA ZILEI aceste 2 meciuri sunt top si cu niste linii senzationale care merita jucate.

Primul duel este finala din Liga Campionilor unde se intalnesc 2 echipe cu un stil asemanator si care joaca rapid in viteza si le place doar sa marcheaza multe goluri asa ca linia de doar 57.5 o sa fie acoperita fara emotii, va asigur.

Al doilea meci pe care vi-l recomand este meciul dintre Lowen si Erlangen, intre 2 echipe care le plac scorurile mari dar echipa mai kamikazde si care vrea sa iti dea cat mai multe goluri si care dupa ce a luat gol dupa 1 secunda e cu mingea in poarta adversarile, rar am vazut in Germania iar de aceea aceasta linie avand in vedere ca joaca acasa Lowen este o gluma si vom vedea spre 70 de goluri din punctul meu de vedere asa ca recomand sa jucati cu incredere

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More