Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 9 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 9 IUNIE

de Cosmin Tataru

Dupa marea dezamagire de ieri de la meciul polonezi Swiatek unde si-a batut joc de noi pentru astazi o luam din nou de la inceput si va propun 2 pasi, cu 2 meciuri foarte bune, unul din volei si unul din tenis.

Italia intalneste Cuba intr-un meci care se anunta foarte echilibrat iar si nu vad cum Italia sau Cuba poate pierde meciul la 0 asa ca voi miza peste 3.5 seturi si am mare incredere ca il vom bifa fara emotii.

La tenis am ales sa merg pe acelasi principiu unde avem un duel foarte tare pentru finala de la la Roland Garros intre Casper Rudd si Alexander Zverev si de aceea vom miza pe faptul ca ambii jucatori vor reusi sa castige un set.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More