Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 7 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 7 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru ultimul pas din aceasta categorie am decis sa mizam pe un duel din Germania in care avem mare incredere.

Campiona Germaniei Magdeburg primeste pe teren propriu vizita celor de la Bergischere intr-un duel in care gazdele nu ar trebui sa aibe in a se impune doar ca Bergisher au o perioada mai buna de joc unde se afla la mijlocul clasamentul fara emotii si de aceea in ultimul fac meciuri spectaculoase in care joaca un handbal spectacol si rapid unde marcheaza foarte mult dar si primesc de asemeanea la fel de mult , iar gazdele de la Magdeburg sunt cunoscuti ca fiind una din cele mai bune si rapide echipe care marcheaza goluri foarte multe daca le dai ocazia cum este aceasta partida din punctul meu de vedere unde cred ca vom vedea o armata de goluri si vom acoperi fara emotii linia de 61.5 goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More