Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 7 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 7 MAI

de Cosmin Tataru

Din nou am mers pe 6 meciuri din handbal la categoria biletul zilei unde avem o cota de 49.90 cu bonusul inclus pe care am mizam si am incredere avand in vedere duelurile frumoasa de astazi.

Din Franta am mers pe Ivry contra celor de la Charteres unde prevad un duel cu goluri stiind stilul de joc al ambele echipe.

Fuchse Berlin nu mai are alta varianta decat victoria intr-un derby cu o miza enorma pentru ambele echipe si de aceea cred ca ambele vor da tot ce au mai bun si vom vedea multe goluri

Kiel face senzatie pe teren propriu unde isi distruge adversarele iar astazi primesc vizita unei echipe care nu se sperie de numele adversarele si face viata grea oricarei echipe din Bundesliga iar linia pare destul de usor de acoperit in aceste conditii.

Din Liga campionilor la femei am decis sa mizez pe ambele meciuri care se disputa astazi deoarece sunt meciuri intre echipe care joaca foarte rapid si mult 7 contra 6 si de aceea cred ca le vom bifa pe ambele fara emotii deoarece liniile sunt destul de decente fata de stilul lor de joc.

Ultimul meci pe am decis sa mizez la biletul zilei este bine cunoscuta echipa GOG pe care am mizat de foarte multe ori la categoria zilei, o echipa care da si ia foarte multe goluri indiferent de adversar si de aceea nu ma sperie linia destul de maricica pe care o avem de acoperit.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More