Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 6 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 6 MAI

de popean Florin Aurelian

Primii 3 pasi ai proiectului au fost bifati cu usurinta asa ca acest lucru ne obliga din nou sa gasim meciuri de calitate. Pentru astazi atentia mea se indreapta catre un meci de fete din liga campionilor.

Kristiansand si Rapid se intalnesc in Norvegia dupa ce nordicele au invins la Bucuresti la 6 goluri diferenta. Meciul tur a fost oarecum la discretia norvegiencelor care s au impus fara prea maei probleme.

Consider ca meciul de azi va fi mai spectaculos si cu garda jos fata de meciul tur iar acest lucru va aduce multe goluri pe tabela. Voi lua cu incredere pariul de mai jos si cred ca il vom bifa lejer.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More