Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 6 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 6 MAI

de Cosmin Tataru

Biletul zilei din aceasta sambata este format din 6 meciuri de handbal pe care am ales pronosticul nostru favorit de peste la goluri de unde a iesit o cota totala de 48.6 cu bonusul inclus.

Am inceput biletul cu Nantes pe care o cunoaste foarte bine si pe care am pariat si am prins de multe ori in acest sezon,

Din Portugalia am decis sa merg pe derbyul etapei dintre Sporting si Braga unde teoretic nu ar trebui sa fie emotii pentru a acoperi linia de goluri deoarece ambele au un atac puternic in care ambele marcheaza mult.

Din Elvetia va propun un duel in care cea mai buna echipa care oriunde a jucat a facut multe goluri Kadetten are un meci facil din punctul meu de vedere, mai acasa dar unde prevad extrem de multe goluri fiind meci de cupa unde trebuie sa tragi ca nu mai exista sansa a unui al doilea meci.

Din Liga Campionilor la feminin vom miza pe duelul campionei Europei contra celor de Rapid unde fetele din Romania au nevoie de o minune si vor merge decise sa isi joaca sansa si cu singuranta se vor marca multe goluri.

Din Norvegia am decis sa joc duelul dintre Elverum si Naerbo pe acelasi motiv ca si la portughezi, au ambele un atac puternic unde se va marca foarte mult cu siguranta.

Ultimul duel pe care am decis sa il pun pe bilet este meciul feminin dintre Thuringer si Leverkusen, 2 echipe care mereu au cam atins aceasta limita destul de decenta pe care o avem astazi asa ca sunt convins ca cum le stiu pe ambele echipe ca vor acoperi linia de goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More