Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 28 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 28 MAI

de Cosmin Tataru

DOAMNE FERESTE! Atat pot sa spun pentru ziua de ieri la categoria POMANA ZILEI dupa ce am pierdut pentru un gol dupa din minutul 54 pana in 58 nu am avut nici un gol marcat, dar trebuie sa privim mai departe si dupa zile de astea negre si sa o luam de la capat asa ca am pregatit din nou 2 meciuri foarte bune in care am incredere deoarece ieri a fost doar mare ghinion.

Evident am decis sa pariez tot pe meciuri din European League, meciul pentru locul 3 intre Montpellier si Goppingen, un meci pentru nimic cum s-ar spune si unde evident ambele echipe se vor menaja pe partea de aparare pentru a evita accidentarile intr-un meci fara miza asa ca linia de 59.5 este foarte atractica si o vom prinde cu siguranta usor.

Al dollea meci pe care mizam este marea finala care se joaca pe terenul celor de Flensburg unde Granollers are cele mai mari rezultate din acest sezon dupa sfertul de finala cu Flensburg unde au facut meciul vietii si ieri in semifinala cu Goppingen iar astazi da peste o echipe Fuchse care in mod normal nu le va oferi sansa sa faca si un al 3-lea meci mare pe acesta arena asa ca ei joaca mega rapid si nu pied nici un timp in momentul in care sunt condusi si de aceea cred ca vom vedea lejer minim 63 de goluri pentru ca le stiu stilul ambele echipe, un Fuche care ii place sa te arda pe contre si un Granollers disperat jucand in viteza si lasand multe spatii.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More