Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 28 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 28 MAI

de Cosmin Tataru

La aceasta categoria asa cum v-am zis o sa aleg doar ce consider ca e top si merita luat cu 2 maini si nu vom da gres, cote intre 1.3-1.5 si la final cand parcurgem cei 10 pasi propusi sa terminam cu profit de peste 10.000 lei, iar eu am mare incredere ca e cel mai de succes si profitabil proiectul pe termen lung daca aveti rabadarea necesara ca sa jucati impreuna cu noi.

Pentru azi tot din handbal evident, unul din sporturile noastre prefere unde Aalborg are nevoie de o victorie pe care teoretic o va obtine facil pe teren propriu in fata celor de la Fredericia si marea finala de la European League unde Fuchse Berlin este cu 10 clase peste Granollers si va castiga fara mari emotii aceasta partida cu siguranta deoarce se joaca si in Germania unde fanii evident o sa fie de partea lor.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More