Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 25 IANUARIE

POMANA ZILEI BETCASH – 25 IANUARIE

de Cosmin Tataru

Pentru azi o sa incerc ultimii 3 pasi din proiect deoarece avem o oferta foarte mare si avem de unde alege si sunt convins ca le vom bifa lejer.
La meciuri dintre Coreea si Macedonia de Nord am ales goluri deoarece asiatici joaca foarte rapid si in viteza iar aparare visatoare a celor din Macedonia vor incasa multe goluri, iar in aparare astiatici sunt pamant de flori iar Macedonia o sa marcheze la fel de mult si sunt convins ca vom vedea lejer si 70 de goluri aici, iar pentru meciurile din playoff unde miza este la cote inainte am ales 2 meciuri cu linii relativ mici unde toate echipele cand sunt conduse joaca foarte mult 7 vs 6 pe atac ca sa marcheze usor ceea ce insemna ca vom vedea imens de multe goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More