Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 21 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 21 APRILIE

de Cosmin Tataru

Pastram aceeasi tactica ca si weekendul trecut unde ne-am impotmolit la final, asa ca am pregatit un meci bun tare pentru astazi pe care o sa mizam apoi cate 2 sambata si duminica unde la final sper sa legam cei 5 pasi de la proiect.

Chambery contra celor de Nantes este duelul pe care am decis sa mizez iar din punctul meu de vedere nu exista nici un dubiu ca vom vedea cel putin 65 de goluri in acest meci asa ca linia de 62.5 pe care am ales-o este una destul de usor de acoperit avand in vedere si stilul ambelor echipa de a marca gol dupa gol si punand apararea in planul secund.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More