Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 20 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 20 MAI

de Cosmin Tataru

Am stat si m-am gandit bine ce sa joc pentru astazi la aceasta categorie si nu m-am putut decide asa ca am pariat pe un bilet 2 pasi pe doua meciuri de handbal in care am mare incredere ca le vom bifa fara mari emotii.

Din Germania feminin am decis sa joc pe campioana Bietigheim, care si-a surclasat toate adversarele si care as fi putut sa termine campionatul cu victorii pe linia daca nu facea 38-38 etapa trecuta la Oldenburg dar fiind deja campiona e normal sa joace si cu jucatoare care au evoluat mai putin si sa joaca relaxat evitand accidentarile si de aceea mereu in meciurile lor vom vedea multe goluri iar pentru astazi linia de 58.5 este o gluma din punctul meu de vedere si o vom prinde lejer.

Al doilea duel pe care il consider foarte bun vine tot din Germania dar la masculin unde mare pierzatoare din punctul meu de vedere a campionatului este Fuchse Berlin care a avut 2 meciuri dezastruase in deplasare care i-am diminuat considerabil sansele de a obtine titlul mult sper de campioana dar care sunt convins ca se vor revansa in fata propriilor fani cu un meci spectaculos cu multe goluri marcate asa cum au facut in toate meciurile de pe teren propriu, iar de aceea noi vom miza pe faptul ca vom vedea minim 60 de goluri in meci

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More