Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 16 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 16 MAI

de popean Florin Aurelian

Marea mi-a fost dezamagirea produsa de Alcaraz, care a pierdut la un maghiar necunoscut lumii tenisului. Ne adunam fortele si pentru azi revin cu 2 pasi buni!

Dougaz este un tunisian care bate la portile tenisului mare. Azi il intalneste pe ,,batranelul” Jaziri care e pe punctul de a agata racheta in cui. Vad un meci in care Dougaz isi va impune jocul si va castiga rapid in 2 seturi.

Am ales sa mai joc si pe Mager deaorece italianul este periculos acasa in fata fanilor. Kovacevic de cand a ajuns pe zgura europeana nu a batut pe nimeni, e clar ca zgura nu e pe placul lui!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More