Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BERCASH – 14 MAI

POMANA ZILEI BERCASH – 14 MAI

de popean Florin Aurelian

Dupa pasul 3 bifat cu mare usurinta ieri , continuam azi cu pasul 4 pregatit tot din teniusurile de la Roma. Mizam pe un combo pe 2 dintre marii jucatori ai momentului.

Sinner ne a adus si ieri banii iar in continuare il vom paria si azi impotriva unui nou venit in lumea buna. Schevchenko a avut ultimele saptamani bune si a reusit sa urce mult in clasamentup Atp insa azi da peste un colos al momentului. Sinner nu are cum sa aibe probleme azi!

Zverev isi regaseste incet forma de altadata iar azi debuteaza la Roma impotriva unui jucator care se afla intr-o decadere evidenta de forma.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More