Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 4 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 4 MAI

de Cosmin Tataru

Biletul zilei de astazi are o cota de 12.8 si este format din 6 meciuri clasice de peste 2.5 goluri

Avem meciuri din Anglia,Italia,Islanda,Norvegia Feminin si Letonia, dueluri pe care eu le consider de goluri si aceea am decis ca sa mizez pe ele.

Brighton este bine stiuta cu jocul foarte ofensiv si frumos pe care il practica dar adversara sa de astazi este Manchester United, echipa care ii place si ei sa marcheaza iar de aceea prevad ca vom vedea lejer minim 3 goluri

Din Italia am decis sa pariez pe viitoare campiona din acest sezon,Napoli care joaca deja fara presiune si cu un joc unde cam primesc goluri iar atacul lor letal ne asigura ca vom vedea 3 goluri.

din Islanda mizez pe duelul dintre vikigur contra celor de la Keflavik si Stjarnan contra celor de la Breidablik 4 echipe care pe unde joaca vedem o armata de goluri mereu.

Din Norvegia feminin si Letonia nu cunosc foarte multe dar m-am uitat pe statistici si mi se par 2 meciuri care o sa iasa foarte lejer peste 2.5 goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More