Acasa Pomana Zilei Pomana zilei – 5 mai

Pomana zilei – 5 mai

de popean Florin Aurelian

Din nou, dupa cum v-am obisnuit in ultimele zile, mergem pe calitate, si nu pe cantitate. Am ales din nou un singur meci pentru proiectul nostru. Mi-am indreptat atentia spre un meci din liga noastra, liva Zimbrilor.

Csm Baia Mare primeste replica celor de la.Csm Oradea intr -un meci dezechilibrat. Consider ca va fi un meci specatculos, un meci cu ,,garda jos” iar golurile si fazele spectaculoase se vor derula cu repeziciune.

Cred ca linia de over este mult prea mica pentru un asemenea meci cu potential de goluri multe. Personal vad un meci de 60 de goluri lejer.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More