Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 19 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 19 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru ziua de asta am pregatit 6 meciuri si un mixt de evenimente din fotbal, tenis si handbal de unde unde a iesit cota de 12.1 pe care o puteti creste pana la 15.16 daca il plasati la prietenii nostrii de la LASVEGAS.

Ce trebuie sa faci pentru creste cota si sa beneficiezi de bonusul special de 25%?

-–> Intri pe site-ul celor de la Las Vegas -–> Promotii -–> Ponturile zilei -–> cauti biletul „Recomandat de Betcash.ro”, plasezi pariul si vei beneficia automat de bonusul special de 25%

Din handbal am mizat pe duelurile dintre Guadalajara – Anitasuna si Cegledi contra celor de la Ferencvaros deoarece toate 4 echipe un handbal placut si rapid iar liniiel sunt foarte decente si le vom acoperi fara mari emotii cu siguranta.

Din tenis am decis sa merg pe victoria Elenei Rybakina contra Jelenei Ostapenko, un meci unde la tenis a jucat in primele 4 partide ale turneului este usor de prins, iar cota este una fabulos de mare din punctul meu de vedere.

La fotbal am jucat pe cartonase la duelul Arges – Petrolul, un meci cu miza mare pentru Pitesteni si unde vom vedea cu siguranta cartonase destule iar 3.5 pentru campionatul nostru este destul de usor de bifat.

Din Bundesliga avem duelul Freiburg -Wolsfsburg iar din Olanda 2 avem Almere – Maastricht unde vom miza pe faptul ca vom vcedea peste 2.5 goluri in ambele dueluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More