Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 4 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 4 MAI

de Cosmin Tataru

Cum am zis si ieri imi doresc la aceasta categorie sa aducem calitatea in pariuri nu cantitate, asa ca si astazi o sa mergem pe un singur meci in care am cea mai mare incredere.

Duelul in care am astazi incredere vine din Germania unde se intalnesc gazdele de la Bergischer contra celor de la Leipzig unde avem o linie de 57.5 pe care o consider un pariu foarte bun pentru a o putea acoperi fara foarte mari emotii.

Fara miza locurilor de Europa sau frica retrogradarii vom avea un duel de mijlocul clasamentului unde Bergischer vine dupa o serie destul de decenta unde s-au marcat goluri pe banda rulanta iar oaspetii vin dupa o serie lunga doar de infrangeri consecutive dar totusi fara presiune, iar de aceea prevad un meci deschis in care se va marca destul de mult cum o fac cei de la Bergischer in ultima perioada, iar oaspetii vor intra cu siguranta in jocul lor pentru a oferi publicului un meci spectaculos.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More