Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 18 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 18 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru ziua de asta am pregatit 6 meciuri ca de obicei dar pe care le-am ales cu mare grija din fotbal, tenis, si handbal si de unde a iesit cota de 13.86 pe care o puteti creste pana la 17.33 daca il plasati la prietenii nostrii de la LASVEGAS.

Ce trebuie sa faci pentru creste cota si sa beneficiezi de bonusul special de 25%?

-–> Intri pe site-ul celor de la Las Vegas -–> Promotii -–> Ponturile zilei -–> cauti biletul „Recomandat de Betcash.ro”, plasezi pariul si vei beneficia automat de bonusul special de 25%

Din Premier League am decis sa mizez pe duelul celor de la Brighton care se deplaseaza la Newcastle pentru a face din nou un meci mare ca si etapa trecuta la Arsenal.

Din Arabia Saudita, cupa Islandei,am decis sa aleg 2 meciuri pe care le-am analizat rezultatele si le vad usoare pentru a acoperi linia de peste 2.5 goluri.

Din Europa League am decis sa joc tot un meci peste 2.5 goluri, Alkmaar- West Ham, deoarece olandezii au nevoie de victorie si la stilul de joc pe care il practica sunt convins ca vom vedea multe goluri in ambele porti.

La tenis mizez pe un meci unde nu vad decat un rezultat clasic, adica victoria lui Medvedev contra lui Hanfmann

Iar la handbal o sa mizez pe Vicecampiona editiei trecute din Liga Campionilor care a pierdut greu dupa un egal cu Barcelona in finala si care tot un egal la Veszprem ii aduce acasa pentru un meci mult mai facil decat turul din deplasare unde au reusit sa scoate un egal, iar avand in vedere experienta lor si faptul ca sunt mult mai puternici ca anii trecuti sunt convins ca isi vor castiga meciul de acasa fara mari emotii si se vor califca in Final4 unde se vor lupta din nou pentru titul suprem din EUROPA

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More