Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI MIXT BETCASH – 11 MAI

BILETUL ZILEI MIXT BETCASH – 11 MAI

de Cosmin Tataru

BILETUL ZILEI de astazi este format dintr-un mixt de evenimente din handbal si fotbal de unde am ajuns la o cota totala 20 din 6 meciuri si pe care le consider foarte bune si am incredere ca le putem prindem fara mari emotii.

Din handbal am decis sa merg pe 3 dueluri, unul din liga campinilor, Veszprem contra celor de Kielce, 2 echipe cu mega stil rapid si pentru care atacul este baza si de aceea consider ca linia este decenta si usor de acoperit pentru ceea ce ne ofera ca si joc ambele echipe, al doilea duel este meciul feminin intre Larvik si campiona Europei Vipers Kristiansand, echipa care tocmai a eliminat Rapidul unde stiti bine cum joaca si cate goluri am avut iar de aceea sunt convins ca si astazi vom prinde linia destul de decenta pe care o avem astazi, iar pentru ultimul meci din handbal am decis sa aleg din Germania duelul Wetzlar contra celor de la Hamm unde mizez ca vom vedea cel putin 57 de goluri in meci, lucru usor de prins din punctul meu de vedere.

La fotbal am inceput cu duelul din europa dintre Fiorentina si Basel, unde echipa din Elvetia ne propune un fotbal spectaculos ca de fiecare data si unde spera sa rastoarne calcule hartie si sa castige un duel dificil lucru pe care il poate face doar jucand spectaculos ca de fieacare data si marcand goluri multe.

In Norvegia intr-o liga indepartata am ales pe baza statisticilor ca vom vedea minim 3 goluri la duelul dintre Madla si Elger.

Ultimul pronostic pe care il propun la biletul zilei este duel din semifinalele cupei din Bulgaria care se joaca pe terenul campionei care a castigat si meciul tur si unde sigur nu se va incurca de Cherno More Varna pe teren propriu iar cota este una foarte buna avand in vedere diferenta de nivel dintre echipe

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More