Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 11 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 11 MAI

de Cosmin Tataru

Am decis sa readucem la viata proiectul TOTUL SAU NIMIC, de unde vom incepe cu 500 lei si unde am decis ca ne vom opri la 10.000. Ce parere aveti ? va bagati cu noi ? le luam banii ?

Prrimul pas cu care am decis sa incep este duelul dintre francezul Adrian Mannarino si brazilanul Thiago Moura Monteiro, unde duel care din punctul meu de vedere nu poate aveaa decat un singur castigator: Thiago Monteiro deoarce este suprafata sa favorita, are un serviciu foarte puternic iar rezultatele sale pe zgura au fost mereu foarte bune cu exceptia acestul inceput de an unde are 5 victorii si 7 infrangeri dar se va redresa cu siguranta , deoarce anii trecuti a avut rezultate de 28 victorii si 16 infrangeri, 25 victorii si 18 infrageri iar adversarul sau este unul care are 2 victorii pe zgura si 20 de infrageri din 2020 pana in 2023 ceea ce ne arata ca nu este suprafata sa favorita iar adversarul este un specialist al acestei suprafete si de aceea consider ca acest pariu este usor de prins pentru a bifa primul pas din proiectul TOTUL SAU NIMIC.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More