Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 14 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 14 APRILIE

de Cosmin Tataru

Am inteles ca va place mult mai mult pariurile pe fotbal asa ca astazi am decis la categoria biletul zilei sa jucam meciuri de fotbal iar dupa ce am analizat oferta si am ale 2 solisti mari si 4 meciuri de goluri ne-a iesit o cota de 14.35 pe care o sa mizam astazi.

Ludogorets nu mai are decat varianta victoriei pentru a se apropia de locul 1 si de obiectivul de a deveni din nou campiona a asa ca nu cred ca se vor incurca in acest duel.

Lazio este cea mai in forma echipa din Seria A asa ca consider ca va ramana pe locul 2 in acest duel puternic pentru locul secund din Seria A

Din Elvetia liga a doua am decis sa joc toate cele 3 meciuri ca vom vedea minim 3 goluri in meci deoarece sunt echipe de goluri iar in duelurile de azi consider ca toate vor marca si sigur vom vedea minim 3 goluri in fiecare meci.

Echipa mea favorita de goluri din Olanda liga a doua este Maastricht iar de cate ori am pariat pe ei a fost verde asa ca nu cred ca ne va dezamagi astazi.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More