Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 14 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 14 APRILIE

de Cosmin Tataru

Weekendul acesta mi-am propus sa duc proiectul la capat asa ca incep cu un meci astazi si continui cu cate 2 sambata si 2 duminica si am mare incredere ca sparg gheta si duc proiectul la capat pentru prima oara luna aceasta.

Pentru meciul de astazi am decis sa merg pe un meci din liga a doua din Germania, si anume pe ocupantele locurilor 8 si 9 dar nu de aceea le-am ales si pentru ca au o media mare de goluri, gazdele de la Ludwigshafen au media de 60.48 goluri pe meci in total si de 62.42 in meciurile de acasa iar oaspetii de la Hutenberg au o media de 59 de goluri dar avand in si ca este un meci pentru nimic pe final de campionat intre echipe de mijlocul clasamentul ma astept sa vedem multe goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More