Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 12.04.2021

Biletul Zilei 12.04.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 13.06.2021

Astazi va propunem un bilet cu o selectie de patru pronosticuri, alcatuit din meciuri din Serie A, La Liga si liga a doua din Olanda, la o cota totala de 4.55.

Celta Vigo – Sevilla

Probabil cel mai interesant meci al zilei vine din Spania, unde ocupanta locului 4, cu un avans semnificativ fata de principala urmaritoare, se deplaseaza pe terenul celor de la Celta Vigo care inca mai spera la ocuparea unul loc care sa o duca in competitiile europene.

Media de goluri marcate in meciurile ce au avut-o ca si gazda pe Celta VIgo este de 3.14, in timp ce in meciurile in care Sevilla a fost oasepe s-au marcat in medie 2.2 goluri. Celta Vigo a marcate cel putin un gol in 10 dintre cele 14 meciuri disputate acasa si a primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. De partea cealalta, Sevilla a marcate cel putin un gol in 12 din cele 14 meciuri disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 9 dintre acestea. In 9 din ultimele 10 confruntari au inscris ambele echipe sau s-au marcat cel putin trei goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 12.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.65.

Benevento – Sassuolo

Tot in aceasta seara avem si un meci din Italia, prima liga, unde Benevento isi doreste sa profite de absentele din lotul celor de la Sassuolo si sa mai faca un pas catre mentinerea in prima liga.

Media de goluri marcate in meciurile in care Benevento a fost gazda este de fix trei goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Sassoulo a fost oaspete este de 3.4.

Benevento a marcat cel putin un gol in 11 din cele 15 meciuri disputate pe teren propriu si au incasat cel putin un gol in 12 dintre acestea. Pe de alta parte, Sassuolo a inscris cel putin un gol in 13 din cele 15 meciur disputate in deplasare si au primit cel putin un gol tot in 13 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 12.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.39.

Almere – Telstar

Ultimele meciuri din cadrul etapei cu numarul 33 din liga a doua din Olanda se desfasoara in seara aceasta si acestea nu sunt lipsite de miza.

Almere are 12 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri in meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon, in care media de goluri marcate este de 2.37. Almere se afla la 4 puncte in spatele ocupantei locului doi, loc ce asigura prezenta directa in Eredivisie, dar gazdele din aceasta seara au un meci in minus fata de acestia. Deci, cu o victoira in seara aceasta, Almere se va apropia la un singur punct de locul 2, cand vor mai fi de disputat 5 etape. In acelasi timp, Telstar nu mai are nicio miza pentru aceasta partida, fiind la 12 puncte distanta de locul 8 ce asigura o prezenta in playoff-ul de promovare.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 12.04.2021 este: Almere sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.37.

Maastricht – Roda

Media de goluri marcate in meciurile in care Maastrich a fost gazda este de 3.62, in timp ce media de goluri in care Roda a fost oaspete este de 3.37.

Maastricht a marcate cel putin un gol in 14 din cele 16 meciuri disputate acasa si au primit cel putin un gol in 11 dintre acestea, in timp ce Roda a marcat cel putin un gol in 12 din cele 16 meciuri disputate in deplasare si a primit cel putin un gol tot in 12 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 12.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.44.

Recapitulare selectii Biletul zilei 12.04.2021:

  • Celta VIgo – Sevilla – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.65
  • Benevento – Sassuolo – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.39
  • Almere – Telstar – 1X & Peste 1.5 goluri @1.37
  • Maastricht – Roda – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.44

Cota totala Biletul Zilei 12.04.2021: 4.55

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More