Acasa Ponturi Brighton vs Everton – analiza și pontul zilei – 12 aprilie

Brighton vs Everton – analiza și pontul zilei – 12 aprilie

de Bogdan Ivanovici

În această seară, de la ora 22:15, Brighton și Everton se vor întâlni în etapa cu numărul 31 din Premier League pe Amex Stadium. Întâlnirea se anunță una interesantă, ambele echipe având nevoie de puncte pentru a-și îndeplini obiectivele.

„Pescărușii” nu mai au nevoie de multe puncte pentru a obține matematic evitarea retrogradării, având șase puncte, dar și două meciuri în minus față de Fulham, prima echipă de sub linie.

În ceea ce privește „caramelele”, o victorie i-ar ține în cărți în continuare pentru locul patru, poziție care duce în grupele Champions League sezonul viitor. Formația condusă de Carlo Ancelotti nu a evoluat niciodată în grupele competiției de când aceasta și-a schimbat denumirea în urmă cu aproape 30 de ani.

Brighton

  • Formă: ÎVVÎÎ
  • Ultimul rezultat: Man United 2-1 Brighton, 04/04
  • Poziție în campionat: 16
  • Absenți: Andone, Connoly, Tau, Webster (improbabili), Lamptey, March

Echipă probabilă: Sanchez; White, Dunk, Burn; Gross, Bissouma, Lallana, Moder; Trossard; Welbeck, Maupay

Everton

  • Formă: EÎÎÎV
  • Ultimul rezultat: Everton 1-1 Crystal Palace, 05/04
  • Poziție în campionat: 8
  • Absenți: Gomes, Pickford (improbabili), Bernard, Delph, Doucoure

Echipă probabilă: Olsen; Holgate, Keane, Godfrey; Coleman, Allan, Davies, Digne; Rodriguez; Richarlison, Calvert-Lewin

Pontul zilei

Dacă în urmă cu mai multe luni Brighton părea ca și retrogradată, jocul echipei s-a schimbat începând cu intrarea în noul an. La momentul de față, „pescărușii” joacă un fotbal plăcut ochiului, lucru demonstrat inclusiv în etapa trecută, soldată cu o victorie chinuită a adversarilor din Manchester.

Cu Adam Webster și Dan Burn proaspăt reîntorși la antrenamente și nerecuperați în totalitate, apărarea lui Brighton poate da semne de slăbiciune, iar tripleta Rodriguez-Calvert Lewin- Richarlison are toate șansele să fructifice aceste lacune.

Chiar dacă Olsen a făcut un meci mare etapa trecută, este evident că acesta nu este decât rezerva lui Pickford, care cel mai probabil va absenta și diseară.

Consider că în partida din această seară ambele echipe vor marca @1.9.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More