Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 20.05.2021

Biletul Zilei 20.05.2021

de Marian BC

Biletul Zilei ne aduce o selectie de patru pronosticuri, din 4 competitii diferite, cu o cota totala de 4.02.

Rosenborg – Brann

Rosenborg este una este echipa cu cea mai mare traditie din Norvegia si detinatoarea a 26 de titluri. Acestia au inceput cursa de recucerire a trofeului dupa ce in ultimii doi ani, Molde si Bodo/Glimt au privat-o de acesta.

Brann Bergen este si ea o echipa de traditie din Norvegia, dar fara rezultate notabile in ultimii 12 ani, cel de-al doilea sau titlu fiind cucerit in anul 2008.

Rosenborg are 1 victorie si 2 egaluri in cele trei meciuri disputate pana in acest moment, in timp ce Brann are 3 infrangeri din 3 posibil si un golaveraj de 1 – 10.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 20.05.2021 este: Rosenborg castiga meciul la o cota de 1.45.

Malmo – Elfsborg

In aceasta seara, in Suedia se disputa un meci interesant intre doua echipe de traditie si totodata campioana de anul trecut, Malmo si ocupanta locului 2, Elfsborg.

Malmo are 3 victorii si un singur egal in cele 4 meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon, meciuri in care media de goluri marcate a fost de fix 4 goluri. De partea cealalta, Elfsborg vine pe terenul celor de la Malmo cu 2 victorii si o infrangere in cele 3 meciuri disputate in deplasare, unde media de goluri marcate pe meci este de 2.33. In 7 din ultimele 10 partide directe disputate Malmo nu a fost invinsa, iar in meci s-au marcat minim goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 20.05.2021 este: Malmo sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.40.

Academica Clinceni – Sepsi

Un meci fara miza pentru Clinceni si probabil pe un teren care va arata foarte rau se va disputa in seara aceasta la ora 20:30.

Academica Clinceni nu mai are niciun obiectiv in acest sezon, in timp ce Sepsi spera sa Obtina locul 3, loc ce o duce la barajul de calificare in Conference League. Ploaia cazuta in ultimele 12 ore in Bucuresti si Ilfov ma face sa cred ca meciul se va disputa in conditii nefavorabile unui meci cu multe goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 20.05.2021 este: Sepsi sau egal si Sub 3.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.50.

Genk – Antwerp

Genk incearca in acest sezon sa o detroneze pe Club Brugge, iar in seara aceasta primeste vizita celor de la Antwerp, echipa ce isi propune sa obtina locul 3, loc ce o duce direct in Conference League.

Media de goluri marcate in meciurile in care Genk a fost gazda in acest sezon este de 3.31, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Antwerp a fost oaspete este de fix 3 goluri pe meci.

Genk a marcat cel putin un gol in toate cele 19 partide disputate pe teren propriu in acest sezon si a primit cel putin un gol in 13 dintre acestea. De partea cealalta, Antwerp a marcat cel putin un gol in 15 din cele 19 partide disputate in deplasare si a primit cel putin un gol in 15 dintre acestea. 8 din ultimele 10 partide s-au incheiat cu ambele echipe trecute pe tabela de scor sau cu cel putin 3 goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 20.05.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.32.

Recapitulare selectii Biletul zilei 20.05.2021:

  • Rosenborg – Brann – 1 @1.45
  • Malmo – Elfosborg – 1X & 2+ @1.40
  • Clinceni – Sepsi – X2 & Sub 3.5 goluri @1.50
  • Genk – Antwerp – GG sau 3+ @1.42

Cota totala Biletul Zilei 20.05.2021: 4.02

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More