Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 15.03.2021

Biletul Zilei 15.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 15.03.2021 ne aduce o selectie de 4 pronosticuri din 4 competitii diferite, la o cota totala de 5.

Barcelona – Huesca

Desi acum cateva etape parea ca lupta pentru cucerirea trofeului La Liga avea deja o castigatoare, pe Atletico Madrid, dupa ce acestia au inregistrat doar 2 victorii in ultimele 5 partide, lupa s-a reaprins si pare ca se va duce pana la sfarsitul campionatului intre cele trei mari echipe din Spania.

In aceste conditii, Barcelona este obligata sa castige confruntarea de pe teren propriu cu ultima clasata pentru a se apropia de Atletico la doar 4 puncte, cu 11 etape inainte de final.

Huesca este implicata in lupta la retrogradare si spera ca la sfarsitul campionatului sa ocupe macar locul 17, ce ar salva-o de la retrogradare, loc de care o despart doar 4 puncte.

In acest sezon, Barcelona are 8 victorii, 4 egaluri si doar o infrangere in cele 13 meciuri disputate pe teren propriu si o medie de goluri in meciurile in care a fost gazda de 3.46.

Huesca are o singura victorie, 6 egaluri si 6 infrangeri in meciurile disputate in deplasare si o medie de goluri pe meci in acestea de 2.69.

In istoria recenta, cele doua echipe s-au confruntat de 6 ori, 5 dintre acestea terminandu-se cu victoria gazdelor de astazi, iar cealalta fiind un egal alb.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 15.03.2021 este: Barcelona castiga si sub 5.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.38.

Gent – Club Brugge

Etapa 30 din Belgia ne aduce in fata un meci foarte interesant ce o are ca si oaspete pe campioana en-titre.

Gent ocupa pozitia a 11-a in Jupiler League si spera sa ca macar sa prinda un loc care sa o duca in playoff-ul pentru un loc de Europa League, in timp ce Club Brugge ocupa locul 1 la o diferenta de 16 puncte de Antwerp, ocupanta locului 2.

Gazdele au marcat cel putin un gol 12 din cele 14 meciuri disputate acasa, ducand la o medie de goluri marcate in meciurile de acasa de 1.7.

Oaspetii au marcat cel putin un gol in 13 din cele 14 meciuri disputate in deplasare ducand la o medie de goluri marcate in meciurile din deplasare de 2.28.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 15.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.65.

St. Pauli – Paderborn

Ultimul meci din cadrul Bundesliga 2 ne aduce la mijlocul terenului un meci de mijlocul clasamentului fara vreo miza importanta pentru vreuna din echipe, acestea fiind la o distanta de 14, respectiv 15 punte de locul 3 si 9, respectiv 8 puncte de locul 16.

Intr-un clasament al formei din ultimele 5 meciuri, St. Pauli ocupa locul 1 (la egalitate cu Heidenheim), inregistrand 4 victorii si un egal, in timp ce Paderborn are o victorie, doua infrangeri si doua egaluri in ultimele 5 partide.

In cele 12 meciuri disputate pe teren propriu, St. Pauli a inregistrat 5 victorii, 3 galuri si 4 infrangeri. De cealalta parte, Paderborn are 2 victorii, 4 egaluri si 6 infrangeri in meciurile disputate in deplasare in acest sezon.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 15.03.2021 este: St. Pauli sau egal la o cota de 1.50.

NEC Nijmegen – FC Volendam

NEC Nijmegen este un nume sonor pentru romani si mai ales pentru supoterii dinamovisti. Acestia se afla in liga a doua din Olanda in acest moment, fiind implicati in batalia pentru promovarea in Eredivisie.

Totodata, FC Volendam este si ea implicata in aceasta batalie, fiind la 6 puncte in spatele adversarilor de astazi.

Nijmegen a marcat cel putin un gol in 11 din cele meciuri disputate acasa si au o medie de goluri marcate pe meci in acestea de 1.92. De partea cealalta, Volendam a marcat cel putin un gol in 12 din cele 14 deplasari din liga secunda si in acestea au o medie de goluri marcate pe meci de 2.21

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 15.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.47

Recapitulare selectii Biletul zilei 15.03.2021:

  • Barcelona – Huesca – 1 & Sub 5.5 goluri @1.38
  • Gent – Club Brugge – Ambele echipe marcheaza @1.65
  • St. Pauli – Paderborn – 1X @1.50
  • NEC Nijmegen – FC Volendam – Ambele echipe marcheaza @1.47

Cota totala Biletul Zilei 15.03.2021: 5.02

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More