Acasa Articole Strategii pariuri sportive

Strategii pariuri sportive

de Cristi
strategii pariuri sportive

Pentru a fi unul dintre cei mai buni pariori, ai nevoie de cele mai bune strategii pentru pariuri sportive.

Astfel, Academia de Pariuri Betcash nu doar că îți oferă analize și ponturi pariuri de calitate, ci îți arată și în ce mod să le aplici. Aceste strategii pentru pariuri sportive sunt importante pentru orice parior. Ele vin imediat după managementul banilor la pariuri. Ba chiar acestea se completează reciproc.

În acest articol îți vom prezenta cele mai bune strategii de pariuri sportive. Acestea au fost analizate, studiate și puse în practică de către noi, cu rezultate dintre cele mai bune. Aceste strategii sunt deja implementate și se regăsesc pe www.betcash.ro, pe Grupul de Facebook Academia de Pariuri Betcash sau pe Canalul de Telegram Betcash Pariuri Sportive, gratuit!

Pariul Zilei – una dintre cele mai profitabile strategii de pariuri sportive

Am ales să încep cu această strategie de pariuri sportive pentru că are și cele mai bune rezultate. De fapt, rezultatele sunt remarcabile.

La baza acestui proiect stau mai multe legi universale, ce se concretizează într-o teorie pe care o putem numi „Înțelepciunea Mulțimilor”. Mai exact, atunci când se solicită părerea mai multor persoane (o mulțime), se obține cel mai bun rezultat (înțelepciunea).

Acesta este și motivul pentru care comunitatea Betcash este atât de importantă în mecanismul acestei strategii de pariuri sportive.

pariul zilei general

Proiectul este atât de profitabil încât am dedicat un articol separat despre Pariul Zilei.

Biletul Zilei

Strategia de pariuri sportive „Biletul Zilei” este una dintre cele mai importante și interesante proiecte furnizate de Betcash.

Tipsterii noștri analizează în fiecare zi oferta disponibilă și identifică oportunitățile cele mai bune de pe piață. Fiecare selecție este justificată, iar cotele sunt alese astfel încât să reprezinte valoare pentru parior.

În urma combinației de talent în alegerea evenimentelor și inspirația de moment, iese Biletul Zilei, cel mai jucat bilet de întreaga comunitate.

Nu există o anumită cotă prestabilită și nici nu recomandăm să compuneți vreodată un bilet în acest mod, pentru că te va obliga „să mai adaugi un meci”. Iar de regulă, se întâmplă ca acel meci să nu fie câștigător și să pierdem tot biletul. De asemenea, nu există nici un număr minim sau maxim de evenimente pe bilet. Pentru noi, mai importantă este valoarea biletului și, implicit, valoarea adusă pariorului care îl plasează.

Dacă nu-ți sunt pe plac toate recomandările noastre, îți poți alcătui propriul bilet și să păstrezi doar pronosticurile cu care ești de acord.

Pronosticuri analizate

Dacă ești în căutare de ponturi pariuri sportive și vrei o sursă de încredere, atunci Academia de Pariuri Betcash este locul perfect unde vei găsi întotdeauna meciuri analizate profesionist, însoțite de cel puțin o recomandare.

La fel ca și în cazul biletului zilei, oferta de pariuri este analizată zilnic de către tipsteri, aceștia speculând fiecare oportunitate pentru a obține profit.

Spre deosebire de biletele cu mai multe evenimente, aceste ponturi au o șansă mai ridicată de succes, întrucât intervine mai mult „skill” decât noroc.

Nu există o anumită cotă minimă sau maximă pentru recomandările oferite. Pentru noi, mai importantă este valoarea biletului și, implicit, valoarea adusă pariorului care îl plasează. Motiv pentru care, fii convins că nu te vom servi cu cote de 1.12, doar ca să avem winrate bun.

Mai importante decât recomandările noastre sunt analizele detaliate ale meciurilor. Astfel că, în funcție de tot ceea ce pariorul citește, acesta își poate gândi propriul pronostic, care poate fi ceva asemănător cu recomandarea tipsterilor Betcash sau poate chiar diferit.

Totul-sau-Nimic

Știu cât de mult îți plac stragiile de tipul „All-in” sau „Easy Money”, iar această strategie funcționează exact după același principiu. Investim tot ce am câștigat anterior, însă avem puncte de plecare și de ieșire stabilite, precum și cote orientative care să ne vină în ajutor pentru atingerea obiectivului.

Proiectul începe în fiecare zi de luni și se termină duminică, ori când avem un pariu necâștigător. Așadar, vom avea câte un pas pentru fiecare zi a săptămânii, ceea ce înseamnă un total de 7 pași.

Personal, miza noastră de start este 100 lei. Acum fiecare își stabilește propria miză în funcție de bugetul pe care îl deține. Asigură-te că ai cititi articolul despre managementul banilor la pariuri sportive.

Cota medie pe care o căutăm este de 1.40. Desigur că suntem flexibili în alegerea acesteia, altfel ne-am afla în situația în care ne-ar alege cota pe noi și nu invers. Te sfătuiesc să eviți pe cât posibil să pariezi doar pentru că este cota rotunjită fix cât îți dorești.

În acest mod, dacă plecăm la drum cu 100 lei luni, duminică seară vom avea în cont aproximativ 1000 lei.

all-in win 2

Avantajul acestei strategii de pariuri sportive este că ne concentrăm în fiecare zi atenția asupra celui mai bun meci disponibil.

Nu vom reusi saptamanal sa ducem proiectul la final, dar este suficient o data pe luna sau chiar la 2 luni si avem profit consistent de bagat la buzunar.

Egalul Zilei

O ultimă strategie de pariuri sportive pe care o propunem este „Egalul Zilei”. În cadrul acestei strategii vom stabili meciul de fotbal care se va termina, cel mai probabil, cu o remiză.

Cotele, de regulă, sunt de cel puțin 3.00 și reprezintă un mare avantaj pentru că ne aduce un profit mare și nu avem nevoie de o rată de câștig (win rate) crescută.

Pentru această strategie ne vom abate de la regulile standard de gestionare a banilor și vom folosi miza progresivă „1.5x”. Mai exact, după fiecare pariu pierdut, creștem miza înmulțind-o cu 1.5. De exemplu, dacă pornim proiectul cu 10 lei, în cazul în care nu vom câștiga, miza va crește progresiv la 15 lei, 22.5 lei, 33.75 lei, și tot așa, până când prindem un egal.

Trebuie să acordăm atenție acestui tip de miză progresivă, pentru că vom ajunge să pariem și sume mai mari de bani. Din acest motiv, este recomandat să începi proiectul cu o miză mai mică și să te oprești atunci când crezi că ai ajuns prea departe și mai bine o iei de la capăt.

Concluzii strategii pariuri sportive

Nu putem spune că există o strategii care să-ți garanteze profitul, dar pentru noi acestea au dat rezultate bune. Toate strategiile prezentate au propriile calități și defecte.

În funcție de tipul de parior care ești, vei avea strategii de pariuri favorite și pe altele care nu te vor interesa. Este perfect normal. Alege-ți sistemul care îți este pe plac și fii disciplinat. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Academia de Pariuri Betcash îți pune la dispoziție, în mod gratuit, următoarele surse de informare și inspirație:

Ne dorim să îți fim alături cu cele mai bune pronosticuri și informații. Avem același inamic în această misiune.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More