Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 04.04.2021

Biletul Zilei 04.04.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 04.04.2021 ne aduce o selectie de patru pronosticuri din patru competitii diferite la o cota totala de 5.37.

VFB Stuttgart – Werder Bremen

Stuttgart continua lupta pentru un loc care sa o duca in competitiile europene in sozonul viitor. Cu o victorie astazi se apropie la 4 puncte de locurile 5 si 6 care duc in Europa League, respectiv in Conference League.

Bremen doreste sa sa distanteze de zona periculoasa din josul clasamnetului pentru a avea un final de campionat linistit, evitarea retrogradarii fiind obiectivul principal.

Meciurile ce au avut-o gazda pe Stuttgart au o medie de goluri marcate de 3.16, in timp ce meciurile ce au avut-o pe Bremen oaspete au o medie de goluri de 2.84.

Stuttgart a marcat celp putin un gol in 11 din cele 12 partide disputate acasa si a primit cel putin un gol in 10 din aceste 12 meciuri.

Bremen a marcat cel putin un gol in 10 din cele 13 meciuri disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 11 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 04.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri la o cota de 1.52.

Sevilla – Atletico Madrid

Derby-ul etapei cu numarul 29 de aduce fata in fata ocupanta locului patru si liderul la zi din La Liga.

Sevilla se afla pe o pozitie comfortabila si incadrata in obiectivul din acest sezon, in timp ce Atletico se afla in aceeasi situatie. Singura diferenta intre statusul obiectivelor celor doua echipe este ca Sevilla se afla la 9 puncte distanta fata de Villareal, principala urmaritoare, pe cand Atletico, desi a avut o diferenta mare de puncte fata de Real Madrid si Barcelona, in momentul de fata mai au 3 puncte in plus fata de Real si 4 fata de Barcelona. Orice rezultat in afara de victoria celor de la Atletico ii permite Barcelonei maine seara sa se apropie la unul sau doua puncte, in conditiile in care Atletico va avea in continuare un program dificil si inclusiv un meci direct cu Barcelona pe terenul acestora.

In cele 14 meciuri disputate pe terenul celor de la Sevilla media de goluri marcate este de 2.28, iar in cele 13 disputate de Atletico in deplasare, media de goluri marcate este de 2.30.

In toate din cele ultimele 10 partide disputate intre Sevilla si Atletico Madrid s-au marcat cel putin doua goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 04.04.2021 este: Peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.53.

RB Salzburg – Sturm Graz

In Bundesliga austriaca a inceput playoff-ul pentru campionat, unde si in acest an Salzburg este principala favorita. Acestia incep cu un avans de doar 4 puncte fata de Rapid Viena si 5 fata de LASK Linz, principalele contracandidate.

Sturm Graz porneste de pe locul patru si cu siguranta isi doresc sa ramana pe aceasta pozitie sau sa urce pe pozitia a treia, ce i-ar permite sa joace in Europa League.

Meciurile ce au avut-o ca si gazda pe Salzuburg au o medie de goluri marcate de 4.81 goluri, in timp ce meciurile cu Sturm Graz oaspete au o medie de goluri de 2.18. 9 din ultimele 10 meciuri disputate intre cele doua echipe ne-au adus cel putin doua goluri marcate in meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 04.04.2021 este: Gol marcat in ambele reprize la o cota de 1.47.

Servette – Lugano

Prima liga de fotbal din Elvetia se apropie de ultimul sfert, iar in timp ce cu siguranta titlul va merge in visteria celor de la Young Boys, nu se poate spune acelasi lucru si despre lupta pentru cele doua locuri de Europa League. Diferenta intre locul 2 si locul , ultimul ce asigura mentinerea in prima liga este de doar 5 puncte.

In meciurile cu Servette ca si gazda, media de goluri marcate este de 2.76, iar media de goluri in meciurile cu Lugano oaspete este de 2.30.

Servette a marcat in 12 din cele 13 meciuri disputate pe teren propriu si a primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. Lugano a marcat cel putin un gol in 11 din cele 13 partide disputate in deplasare si a primit cel putin un gol in 8 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 04.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.57.

Recapitulare selectii Biletul zilei 04.04.2021:

  • VFB Stuttgart – Werder Bremen – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.52
  • Sevilla – Atletico Madrid – Peste 1.5 goluri @1.53
  • RB Salzburg – Sturm Graz – Gol marcat in ambele reprize @1.47
  • Servette – Lugano – Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri @1.57

Cota totala Biletul Zilei 04.04.2021: 5.37

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More