PARIUL ZILEI BETCASH

Ținem neapărat să îți spunem despre proiectul nostru – Pariul Zilei Betcash. Nu Betcash a inventat Pariul Zilei, însă noi am fost cei care au implementat un anumit sistem ingenios.

Am pornit la drum cu acest proiect din vara anului 2020. De fapt, de atunci am început să ținem o evidență strictă a tuturor pariurilor plasate. Pentru că el datează de mai mult timp pe grupul de facebook Academia de Pariuri Betcash.

Rezultatele sunt remarcabile și vei afla în acest articol ce stă la baza ingeniozității lui.

Reguli Pariul Zilei Betcash

În primul rând, proiectul Pariul Zilei se derulează exclusiv pe grupul de Facebook Academia de Pariuri Betcash, în mod gratuit.

Au fost testate mai multe variante ale proiectului Pariul Zilei. În mare parte toate au dat rezultate. Însă noi ne dorim în permanență să optimizăm și să aducem pe piața de pariuri sportive doar proiecte de calitate.

În prezent, pentru Pariul Zilei am stabilit următoarele reguli:

  1. Se crează un sondaj de către administratorul grupului cu o seară înainte și acesta este fixat în partea de sus a grupului de Facebook
  2. Membrii grupului care doresc să contribuie cu selecții, adaugă în sondaj un pronostic (solist) pe care îl consideră cel mai bun pentru următoarea zi, la o cotă minimă de 1.70
  3. Următoarea zi, de dimineață, începând cu ora 09:00, se dă startul voturilor, astfel că toți membrii grupului care participă activ, votează cel puțin un pronostic recomandat, cel pe care îl consideră cel mai bun din punctul lor de vedere
  4. Se pot adăuga selecții și pe parcursul zilei în care au loc meciurile, însă șansele ca aceste pronosticuri să fie votate sunt mai mici, dacă au pierdut startul voturilor
  5. În momentul în care un pronostic recomandat ajunge la 10 voturi, acesta poate fi plasat
  6. Orice pronostic recomandat ce îndeplinește toate aceste criterii înainte de a începe, este considerat valid și este trecut și în statistică
pariul zilei Facebook
Grupul de Facebook Academia de Pariuri Betcash

Astfel, se apelează la cunoștințele și inspirația tuturor pariorilor, membri ai Academiei de Pariuri Betcash.

De ce procedăm în acest mod?

Teoria ce stă în spatele proiectului gândit de noi

La baza proiectului stau, de fapt, mai multe legi și teorii universale, precum Legea Probabilităților, Legea Variației, Legea Mediilor, Teoria Așteptărilor și altele. Toate acestea, combinate, ne-au determinat să elaborăm sistemul folosit pentru Pariul Zilei Betcash.

Teoria ne spune că, apelând la opinia mai multor cunoscători dintr-un anumit domeniu, șansele să fie luată cea mai bună decizie sunt mult mai mare decât dacă ar fi fost luată individual. Probabil că de aceea există și grupurile de „brain storming”…

În mijloacele de comunicare în masă, această teorie este cunoscută ca „Înțelepciunea mulțimii” („Wisdom of the crowed”).

Exemplele în care se folosește acest principiu general valabil sunt multe: o sală plină de jurați va lua o decizie mai bună decât un singur judecător, mulțimea din parlament iau decizii mai bune decât un singur om, etc.

Ca în orice domeniu, această teorie funcționează destul de bine și în sfera pariurilor sportive. Iar proiectul Pariul Zilei Betcash îi dublează efectul…

Într-un prim pas, apelăm la comunitatea Betcash și facem o selecție cât mai mare de pronosticuri. Este dificil pentru o singură persoană să studieze întreaga ofertă, mai ales în weekend. Astfel că, în sondaj pot apărea meciuri la care nici nu te-ai fi gândit sau pe care nici nu le văzusei.

Apoi, mai punem încă o dată la treabă experiența membilor noștri și le cerem acestora să voteze selecțiile recomandate. Mai multe capetele la un loc aduc o valoare inimaginabilă.

Rezultatele proiectului Pariul Zilei Betcash

Așa cum am precizat, a fost ținută evidența fiecărui pariu din cadrul proiectului.

La început, a fost un singur pariu pe zi. Cel care ajungea la cele mai multe voturi până să înceapă era declarat câștigător.

Ideea nu era rea, doar că erau multe pronosticuri recomandate care rămâneau pe dinafară. Astfel, locurile 2 și 3 din sondaj erau cel puțin la fel de bune ca primul loc.

Drept urmare, începând cu anul 2021 au fost pariate toate pronosticurile care au avut cel puțin 10 voturi de la membrii grupului.

La data redactării acestui articol au fost plasate în acest mod 250 pariuri, la o cotă medie de aproximativ 1.88. Rata de câștig este de 60% și ne-am dublat banca și încă jumătate, chiar și fără să ne creștem miza proporțional cu bugetul.

Într-o epocă în care este dificil și să nu-ți pierzi întreaga bancă într-o lună, Pariul Zilei Betcash a avut un rezultat din investiție (ROI) de 12.54%… Cine știe, înțelege valoarea.

pariul zilei general
Statistica generală Pariul Zilei (click pentru acces)

Nu vom da alte cifre, pentru că sunt irelevante. Fiecare parior începe cu banca de care dispune și mizează cât își permite. Important este să respecte managementul banilor la pariuri sportive.

În acest moment, în cursul lunii martie 2021, avem 16 pariuri câștigătoare din 18 plasate (rată de câștig de 89%) și un rezultat al investiției (ROI) de 69%…!!

statistica martie Pariul Zilei

Toate aceste rezultate remarcabile cu o miză fixă de 5% din bancă.

Concluzii

În urma tuturor explicațiilor oferite, nu putem decât să te invităm în cadrul comunității noastre. Academia de Pariuri Betcash își dorește un număr cât mai mare de membri, astfel încât Pariul Zilei, dar și alte proiecte, să funcționeze la turații maxime.

Academia de Pariuri Betcash este cunoscută pentru seriozitatea și transparența de care dă dovadă în permanență. Astfel că, pariorul are acces în orice moment la statistica acestor ponturi la pariuri sportive, astfel încât să tragă singur concluziile

În cazul în care sunteți amatori de pariuri sportive, pentru pronosticuri pre-meci, live, dar și analize, vă așteptăm pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

În final, dar nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, am scris acest articol drept mulțumire față de comunitatea Betcash, care se implică activ în toate proiectele noastre.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More