Proiectul „Biletul Zilei” este unul dintre cele mai importante și interesante proiecte furnizate de Betcash.

Tipsterii noștri analizează în fiecare zi oferta disponibilă și identifică oportunitățile cele mai bune de pe piață. Fiecare selecție este justificată, iar cotele sunt alese astfel încât să reprezinte valoare pentru parior.

În urma combinației de talent în alegerea evenimentelor și inspirația de moment, iese Biletul Zilei, cel mai jucat de bilet de întreaga comunitate.

Noi nu recomandăm o anumită sumă de bani care să fie pariată pe Biletul Zilei. Fiecare parior trebuie să-și gestioneze propriul buget în funcție de banii pe care și-i permite să îi piardă. Tot ce îți putem recomanda este să nu existe diferențe mari între mizele plasate de la o zi la alta, ci să respecți un anumit procent fix din bancă, de aproximativ 2-5%.

Te sfătuim să citești articolul despre Managementul Banilor la pariuri sportive. Te va scuti de multe frustrări, te asigur!

BILETUL ZILEI

Biletul Zilei 08.04.2021

Biletul Zilei 12.03.2021

Astazi v-am pregatit Biletul Zilei 12.03.2021 cu patru pronosticuri din trei competitii, la o cota totala de 4.38. Atalanta - Spezia Bergamezii confirma si in aceasta editie de Serie A ca devine usor, usor un club de top al Italiei, fiind prezenti pe pozitia a cincea si implicata in lupta pentru un loc care sa o duca pentru al teeilea an la rand in grupele UCL. Tocmai in aceasta competitie, Atalanta are un meci dificil marti, in deplasarea de pe Santiago Berabeu. In meciul tur, italienii au fost invinsi cu 1-0, ceea ce le da mari sperate de a ajunge ...
Vezi Biletul Zilei
/
Biletul Zilei 08.04.2021

Biletul Zilei 11.03.2021

Biletul Zilei 11.03.2021 ne aduce o selectie de 4 pronosticuri din UEFA Europa League, la o cota totala de 4.41. Granada - Molde Cu siguranta surpriza 16-imilor Europa League a fost eliminarea lui Hoffenheim, chiar pe teren propriu, de catre Molde, echipa cu cel mai slab cotat lot din aceasta competitie. Granada la randul ei a produs si ea o surpriza, eliminand-o pe una din principalele favorite la castigarea competitiei, Napoli. Desi se confrunta cu problema accidentarilor, avand o multime de jucatori indisponibili, calitatea individuala a jucatorilor echipei spaniole ar trebui sa isi spuna cuvantul in aceasta seara si Molde ...
Vezi Biletul Zilei
/
Biletul Zilei 08.04.2021

Biletul Zilei 09.03.2021

Biletul Zilei 09.03.2021 ne aduce o selectie de patru pronosticuri din UEFA Champions League, Cehia, si Portugalia, la o cota totala de 5.12. Juventus - Porto Juve este are doar victoria ca si posibilitate de accedere in sferturile UEFA Champions League. FC Porto a demonstrat in jocul trecut ca este o echipa buna, dar portughezii au probleme in meciurile disputate in deplasare si pare ca au pierdut si lupta pentru titlu. Ma astept la un joc inchis pana cand Juventus va marca, mai ales pentru ca Porto nu este obligata sa inscrie, dar daca Juventus va marca rapid, sunt toate ...
Vezi Biletul Zilei
/

______________________________________________________________________________________________________________________________

Nu există o anumită cotă prestabilită și nici nu recomandăm să compuneți vreodată un bilet în acest mod, pentru că vă va obliga „să mai adăugați un meci”. Iar de regulă, se întâmplă ca acel meci să nu fie câștigător și să pierdem tot biletul. De asemenea, nu există nici un număr minim sau maxim de evenimente pe bilet. Pentru noi, mai importantă este valoarea biletului și, implicit, valoarea adusă pariorului care îl plasează.

Dacă nu-ți sunt pe plac toate recomandările noastre, îți poți alcătui propriul bilet și să păstrezi doar pronosticurile cu care ești de acord.

Academia de Pariuri Betcash este cunoscută pentru seriozitatea și transparența de care dă dovadă în permanență. Astfel că, pariorul are acces în orice moment la statistica proiectului Biletul Zilei, astfel încât să-și facă propria părere. Toate biletele și meciurile pariate se regăsesc în postările de pe website, precum și pe canalul de Telegram, grupul de Facebook și Pagina de Facebook.

Pariază cu noi Biletul Zilei recomandat și analizat de echipa Betcash…

Close Menu