TARGET CORRECT SCORE (Scor Corect Țintă)

Pariurile sportive online sunt din ce în ce mai des întâlnite în ziua de azi, iar acest lucru se întâmplă pentru că pariorii clasici aduc foarte mulți bani caselor de pariuri. Pentru mine nici cota 2 nu a fost o soluție, ci pariurile exchange și tradingul pe Betfair, iar una dintre strategiile pe care le aplic o denumesc pe scurt TCS.

Aceasta este o strategie folosită doar de către cei care au cunoștințele de bază deja asimiliate și nu au găsit în ofertă nicio cotă TCS pe care să joace contra pe egal.

Nu intra pe această piață doar pentru că te-ai plictisit! Altfel ți-ai fi dorit să rămâi la ponturile și pariurile sportive din trecut, pentru că scorurile corecte sunt păcătoase.

Instrucțiunile sunt simple. Alegi câteva scoruri (minim două, de preferat 3-4) pe care pariezi o sumă totală de bani, astfel încât profitul să fie același (tocmai ce ai învățat despre dutching). Cu cât ai mai multe scoruri țintă, cu atât profitul va fi mai mic, dar și șansele tale de a câștiga mai mari. Recomand cât mai multe scoruri la început, până te familiarizezi cu strategia.

Scorurile corecte alese trebuie să îndeplinească anumite criterii, în funcție de meciul ales. Poți merge pe o favorită și să selectezi scoruri precum 2-0 / 2-1 / 3-0. Sau poți alege scoruri de egalitate 1-1 / 2-2 / 3-3. Este important de reținut că, dacă tu consideri că în meciul ales există probabilitatea ca ambele echipe să marcheze, atunci alegi scoruri în consecință, respectiv 2-1, 1-1, 1-2. Eu încerc pe cât posibil să nu pariez pe scoruri de 1-0 / 2-0 / 3-0 pentru oricare dintre echipe, întrucât orice gol marcat de adversară îmi anulează toate scorurile.

Să trecem la exemplu…

Campioana CFR Cluj ne-a obișnuit cu victorii la limită și cu puține goluri. Are meci împotriva moldovenilor de la Poli Iași.

Înainte ca meciul să înceapă, te decizi să pariezi back (pro) suma totală de 100 $ pe trei scoruri: 1-0 (7.0) / 2-0 (9.0) / 2-1 (10.0). Folosești un calculator de dutching care îți ditribuie întreaga sumă în trei mize astfel încât oricare scor ar ieși, să obții același câștig. Eu folosesc calculatorul de la oddschecker.

Ai următoarele pariuri:

1-0: 40,36 $ (miza) * 7.0 (cota) = 282,51 $

2-0: 31,39 $ (miza) * 9.0 (cota) = 282,51 $

2-1: 28,25 $ (miza) * 10.0 (cota) = 282,51 $

Risc 100 $ / eventual profit 182,51

Imediat ce meciul va începe, cota pentru 1-0 va scădea, cota pentru 2-0 va rămâne în mare măsură pe loc, iar cota pentru 2-1 va crește dacă nu se va înscrie (fluctuația cotelor depinde de fiecare meci, nu este o regulă, cota de 2-0 poate și ea să scadă până la un anumit prag).

Din acest moment, dacă CFR Cluj va înscrie, toate cotele vor scădea și poți închide pariul cu un profit frumușel sau poți aștepta să vezi ce se mai întâmplă, poate nimerești unul dintre scorurile țintă și atunci profitul este mai mare. Însă, orice alt gol marcat îți exclude două dintre cele trei ținte, iar dacă acesta vine prea devreme, cota nu este atât de bună pe cât ți-ai fi dorit.

Dacă deschide scorul Poli Iași, atunci ai o mică problemă, pentru că ai pierdut pariurile plasate pe 1-0 și 2-0. Însă și cota de 2-1 a scăzut drastic, întrucât se așteaptă o revenire. Poți decide să ieși din pariu cu o pierdere sau poți aștepta în speranța că CFR Cluj va egala ca să închizi pariul cu un profit bun, pe scorul de 2-1. Riscul ar trebui deja să-ți fie clar, respectiv să rămână același scor de 0-1 sau să mai înscrie oaspeții, situație în care ți-ai pierdut întreaga miză.

În cazul în care nu se înscrie niciun gol până în minutul 65, să zicem, vei putea închide pariul cu o pierdere egală cu jumătate din miza inițială.

Beneficiile acestei strategii sunt multiple, printre care faptul că îți poți retrage oricând o parte din suma de bani investită, dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, dar și că ai posibilitate să obții un profit mult mai mare decât dacă ai fi ales o selecție din piața 1 X 2.

Nu mulți știu (sau nu s-au gândit) că alegerea unei selecții simple (victorie sau egal) implică toate scorurile corecte ale acelui pronostic. Așadar, dacă pariezi o sumă de bani că un meci se va termina egal este ca și cum ai paria aceeași sumă, dar mize diferite (dutching) pe scorurile 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 sau orice alt scor de egalitate. Astfel, dacă tu ești convins că nu va fi un egal fără goluri, dar nici nu se vor înscrie foarte multe, poți renunța la 0-0, 3-3 și orice alt scor de egalitate, plasând mize doar pe 1-1 și 2-2. În acest mod, te vei alege cu o cotă mult mai bună decât cea pe care ai fi obținut-o dacă pariai direct pe egal. Asta înseamnă, cu adevărat, să pariezi inteligent!

Sper că am explicat această strategie pe care eu o folosesc astfel încât să o înțelegi cât mai bine. Cu toate acestea, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să experimentezi. Poți citi toate articolele de pe internet și viziona toate video despre trading, până nu încerci singur și nu greșești, nu vei învăța. Dar, oricât de expert te-ai crede, începi cu sume mici, ba chiar cu miza minimă, până capeți experiență. Nu este un lucru rău că greșești, și eu am greșit la început și nu m-a învățat nimeni, important este să nu repeți greșeala. În timp îți vei forma stilul propriu de trading.

De fiecare dată când uiți ceva, revin-o și citește toate articolele pe care le-am publicat despre pariuri exchange. În fiecare zi, public cota zilei pentru strategiile LTD și TCS care te pot ajuta să te lansezi în sfera tradingului.

De asemenea, dacă ai nelămuriri referitoare la vreunul dintre subiectele tratate, nu ezita să mă contactezi, sunt aici ca să te ajut. Acest site a fost înființat pentru tine. De preferat ar fi pe adresa de email pe care o găsești la contact, pentru că așa știu cu siguranță că îți voi răspunde.

Asigură-te că ai înțeles foarte bine noțiunile de bază și managementul banilor, parcurgând toate cursurile din secțiunea Învață.

Close Menu