Cota zilei

Știu că am spus că nu ofer cota zilei sau alte predicții. Dar în urma solicitărilor am hotărât să postez meciuri zilnice care să te ajute în inițierea pariurilor exchange. De asemenea, voi publica zilnic și o cota zilei, pentru cei pasionați.

La ce să te aștepți?

Aici vei găsi meciuri (majoritatea de fotbal) pentru strategiile pe care ți le-am recomandat. Astfel îți va fi mai simplu să le poți pune în practică. Sunt cotele pe care și eu le tranzacționez în ziua respectivă.

       Cota LTD – o cotă pe egal la un meci de fotbal; aceasta îți este folositoare pentru a face trading utilizând strategia Lay the Draw (Contra pe egal).

       Cote TCS – una, două sau maxim trei cote pe scoruri corecte într-un meci de fotbal; cu ajutorul acestora poți face trading utilizând strategia Target Corect Score (Țintă Scor Corect).

       Cota DVB – cea mai bună cotă, de minim 2.00, pe care o găsesc pe piața exchange sau la orice altă casă de priuri; poate fi o cotă despre care eu consider că este mai mare decât probabilitatea ca acea selecție să fie câștigătoare sau un value bet.

Pentru strategia LTD primul pariu va fi lay, iar pentru TCS primul pariu va fi de tip back.

Cota zilei DVB se plasează ca orice pariu normal. Atrag atenția că acesta este mai mult un pronostic care ține de noroc și nu o strategie. Pe termen lung ar trebui să fie profitabilă.

Aș aprecia dacă te vei concentra mai mult pe trading. Este spre binele tău financiar.

Succes!

COTA ZILEI

cota zilei

Cota zilei 21.08.2020

Cota zilei 21.08.2020 Cota zilei 21.08.2020 constă în două cote pentru pariuri sportive exchange dar și meciul zilei. Cotele LTD …
Vezi cota
cota zilei

Cota zilei 20.08.2020

Cota zilei 20.08.2020 Cota zilei 20.08.2020 constă în două cote pentru pariuri sportive exchange dar și meciul zilei. Cotele LTD …
Vezi cota
cota zilei

Cota zilei 19.08.2020

Cota zilei 19.08.2020 Cota zilei 19.08.2020 constă în două cote pentru pariuri sportive exchange dar și meciul zilei. Cotele LTD …
Vezi cota

Cota zilei este postată în fiecare zi grupul de Facebook Academia de Pariuri Betcash.

Cotele sunt oferite pentru a te ajuta să pui în practică strategiile prezentate. Nu trebuie să te rezumi doar la acestea. Însă nu recomand să te aventurezi dacă ești la început de drum.

Plasarea pariurilor Value Bets cu o miză fixă ar trebui să genereaze profit pe termen lung, datorită valorii acestora.

Toate cotele oferite de Betcash au caracter orientativ și nu asigură câștiguri garantate.

Betcash nu garantează îmbogățire rapidă.

Statistică Lay The Draw

statistica LTD

Statistica Cota DVB (pariu clasic cotă 2+)

statistica cota 2+

Statistica Pariul Zilei

Arhiva Cota DVB

Close Menu