SCALPING

Scalping-ul este una dintre cele mai interesante modalități de trading. Aceasta este utilizată, de regulă, pe piețele financiare. Este folosită într-o manieră similară în cadrul pariurilor exchange.

Scalping-ul este o tehnică de trading care presupune tranzacționarea mișcărilor mici de preț. Ideea de bază este aceeași: cumpără ieftin și vinde scump.

Scalping clasic

Alegi un meci în desfășurare. Apoi alegi o piață unde cota va fluctua în funcție de timpul scurs din meci. Observi că jocul este lent așa că intri pe piața sub/peste 2.5 goluri. Echipele de abia ce au ieșit de la vestiare și nu par să fi intrat prea energic în meci. Consideri că nu se va înscrie prea curând. Așa că pariezi BACK 1.000 € pe sub 2.5 goluri la cota de 1.86 disponibilă (am prins și puțin din 1.87). Era minutul 3’.

back in scalping

Imediat, plasezi un pariu LAY pe sub 2.5 goluri la o cotă mai mică. Eu am ales 1.78 și am setat miza astfel încât să am același profit indiferent de rezultat (hedging). Am lăsat pariul în așteptare și va fi confirmat când cota va ajunge la acel preț.

Nici nu am intrat bine în minutul 6’ că profitul s-a „instalat”. Un scalping reușit ne-a adus un profit de 44 € (net) în doar 3 minute! Indiferent de rezultatul meciului.

Și un alt exemplu de scalping pe piața sub/peste 1.5 goluri în care am stat puțin mai mult de 1 minut

Scalping cu „leverage" (efect de pârghie)

Căutăm bine o cotă foarte mică, dar care este în creștere. Cota de peste 0.5 goluri la început de meci este, de regulă, între 1.01 și 1.15. Odată cu trecerea timpului, aceasta va crește. Plasăm un pariu LAY sub 0.5 goluri @ 1.13 cu miza de 10.000 € (chiar dacă nu îi ai). După cum deja ar trebui să știi, riscul tău este mult mai mic, de doar 1.300 €! Atât îți va lua din bancă.

Imediat după ce pariul este plasat, mizezi pe o cotă mai mare astfel încât să ai profit garantat. Eu am mers pe cota cea mai apropiată.

Un profit de 82 € în doar 4 minute.

Practic, am cumpărat la prețul de 1.13 și am vândut la 1.14…

Scalping înainte de începutul partidei

Dacă vrei siguranță, trebuie să încerci scalping-ul înainte de meci. Cotele fluctuează foarte lent, iar direcția este uneori mai mult decât previzibilă.

Să luăm de exemplu un alt meci din Liga 1…

Cu 5 zile înainte de meci, cota pentru victoria Craiovei era în jur de 2.00.

back Craiova

În aceeași zi, cota a scăzut la 1.95. În ziua următoare a scăzut la 1.91. Ba mai mult, cota a scăzut chiar până la 1.69. Iar cu o zi înainte de a începe partida, cota a fluctuat între 1.75 și 1.80.

swing chart

Cu 4 zile înainte de startul meciului, în contul Betfair erau deja 84 €.

hedging profit after scalping

Acum nici nu mă interesează cine va câștiga!

Academia de Pariuri Exchange

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More