Ce nu știai despre Betfair Exchange

Despre Betfair Exchange se pot spune multe. Internetul este plin de informații. Eu vreau să îți prezint ce încă nu știai despre Betfair Exchange. Sau poate știai, dar nu erai sigur.

În primul rând, vreau să știi că sunt un susținător al Betfair Exchange. De ce sunt, îți voi spune într-un alt articol. Momentan voi evidenția părțile mai puțin plăcute și cunoscute ale acestei burse de pariuri.

În al doilea rând, nu sunt afiliat cu Betfair sau cu vreo altă casă de pariuri. Așa cum ai văzut, nu am niciun link extern care să te îndemne să îți creezi conturi. Așadar, voi fi imparțial de fiecare dată când voi scrie despre casele de pariuri.

Ce știu majoritatea despre Betfair Exchange

Am observat că majoritatea pariorilor români se feresc de pariurile exchange. Le consideră dificil de înțeles și nu au timp să învețe despre ele. Dar au timp să piardă pe analiza unui meci din Serie B… Care, din punctul meu de vedere, este oricum inutilă!

Mulți știu despre Betfair Exchange că oferă cele mai mari cote de pe piață. 

Că mai are un pariu ciudat prin care poți paria „contra” unui eveniment. 

Și că nu pariezi împotriva unei agenții de pariuri, ci a altor pariori.

În mare parte este adevărat, dar…

Ce trebuie să știi despre Betfair Exchange

Chiar dacă poți paria pe cote mult mai mari, există un comision care ți se deduce din fiecare profit obținut. Comisionul standard este 6.50%. Destul de mare în comparație cu marja unor case de pariuri.

Mai multe detalii în articolele marja casei de pariuri și comision Betfair.

Degeaba ai pariul „lay” dacă îl folosești doar ca pe un pariu simplu. De exemplu, nu este nimic extraordinar să pariezi împotriva echipei gazdă. Poți face acest lucru printr-un pariu clasic „șansă dublă X2”. Sau dacă pariezi împotriva la peste 2.5 goluri, este un simplu pariu back sub 2.5 goluri.

De asemenea, poate fi un avantaj că nu pariezi împotriva unei case de pariuri. Adică împotriva unor giganți. Dar în același timp, te confrunți cu pariori profesioniști, bine documentați și cu experiență. Este de ajuns să fie mai informați cu 2% decât tine pentru a te „ușura” de banii din cont.

Poate că ai auzit despre acea reducere a comisionului până la 2.60%. Cu cât vei cotiza mai mult la Betfair, cu atât vei scădea comisionul. Însă, când ajungi să câștigi sume considerabile, Betfair îți va impune taxe premium. În acel moment, vei simți cum muncești mai mult pentru ei. Dar…îți doresc să ajungi acolo. Mai puțin de 0.5% sunt taxați la nivel maxim.

geeks toy add 1
Gratuit 14 zile, iar apoi acces permanent

Pe Betfair Exchange poți utiliza pariuri automate cu ajutorul unor programe precum Geeks Toy sau Bet Angel. Ba chiar poți folosi roboți care să parieze pentru tine. Exact ca pe bursa de valori. Dar trebuie să ai în vedere că roboții sunt roboți. Nu gândesc precum un om, iar situațiile sunt mereu diferite. În plus, un parior inteligent, poate profita de mecanismele (șabloanele) roboților.

bet angel
Testează gratuit pentru 28 zile

Concluzii

Tot mai des întâlnesc recomandări de a paria pe exchange că este cota mai mare. Este adevărat, însă trebuie să iei în calcul întodeauna și comisionul Betfair Exchange.

De multe ori, scăzând această taxă, vei descoperi că ai o cotă mai mică decât cea oferită de casa de pariuri clasică.

De aceea, am venit în sprijinul tău cu un calculator cote Betfair Exchange. Acesta îți va transforma cota de pe exchange într-una reală.

Ceea ce vreau să reții este că, pentru a fi printre cei sub 5% care au un profit constant, trebuie să știi cât mai multe despre domeniul în care activezi. Informează-te permanent!

Academia de Pariuri Betcash

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More